W skrócie digital art jest to sztuka tworzona przy pomocy komputera oraz programów graficznych. Jest wiele odmian tej sztuki, można powiedzieć w dużym uproszczeniu że każda grafika znajdująca się w Internecie jest odmianą digital art.
digital painting - czyli komputerowe malarstwo ,
vector art - grafika tworzona przy pomocy obrazów wektorowych oraz fotomanipulacja,
Jeżeli Twoje prace będą trzymały się danej tematyki to tak.
GFXPoints: 39
Wysłany: 2008-03-28, 10:35
Niezłe prace. Dobrze chwytasz perspektywę co w przypadku tworzenia np. concept carów jest cechą niezbędną. Widać, że w pewien sposób próbujesz nadać tym szkicom swój własny styl. W zasadzie nie mogę powiedzieć złego słowa o rysunkach. Ciekawi mnie tylko, jak poradziłbyś sobie z tuszem, hmm?
Prace mi sie bardzo spodobały heh aż mi sie zachciało wziąć ołówek, kartke i też coś nakreślić:) Najbardziej spodobała mi sie ostatnia praca coś w sobie ma takiego:) jestem ciekaw jak by to w kolorkach wyglądało;) Jak dla mnie rysunki przypominają połączenie dinozaurów z jakimiś robotami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.