Witajcie!! Ostatnio stworzyłem piękną pracę, tak ja uważam, pewnie szła ona w kierunku sygnatury, ale postanowiłem zwiększyć wymiary Jeżeli komukolwiek będzie się chciało napisać na nią tuta to proszę bardzo ja się na nich nie znam ja Tylko robię grafikę sam ...
Dirter, nie no stary, super praca! Tak jak SoPeL, powiedział o niebie to już nie wspomnę! kolory, schemat ich doboru i odpowiedniego ułożenia... No ślicznie to wygląda, sądzę, że mogę dać Ci z czystym sumieniem za tą pracę 10/10
"GFX" niezbyt, moglo by byc takie jak reszta napisu
Niebo ujdzie
i w ramce tego ukosnego jak dlamnie moglo by niebyc
ale walic to! fajno
*Artysto, twórz, nie gadaj!* *Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów.*
*Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym.*
*Prawdziwa sztuka jest zawsze współczesna.*
*Ilość i pośpiech nie są przyjaciółmi artysty.*
*Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty.*
*Pytać o przydatność sztuki jest tym samym, co pytać młodych chłopców i dziewcząt o sens seksu.*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.