Nie wiem czy dobry ten początek O ile te ciemniejsze plamy na twarzy są w miarę ok, tak te szare elementy terminatora wyszły nie najlepiej, właściwie to nie wyszły. No i ten outer glow.. Nie podoba mi się I mogłeś zostawić kawałek reszty ciała
No i ja sie dostosuje do tego co powiedziali koledzy/kolezanki wyzej jakies taklie zamazane wyszly te elementy z terminatora, tlo chyba za ciemne ale ogolnie moze byc
wsumie te elementy nie sa nawet najgorsze jakby je wtopic i podkolorowac pana leppera to moze nwet by fajnie wyszlo ale naprade dobilo mnie tlo ktore wogle mi nie pasuje do terminatora[o jakbys dodal palacy sie budynek na wiejskiej czy chociazby polska flage lekko zmieniona czy jakis rolnikow czy cokolwiek to by mi sie spodobalo a tak to proaca do roboty odnowa az wyjdzie]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.