W pieskach tło ładne lecz trawa zwalona... Pieski bardzo źle wycięte i niewyraźne. A druga praca jeszcze gorsza.Render bardzo źle wycięty. O napisie nie wspomne... Pracuj dalej.. I słuchaj się rad innych!
Hmm. Rada pierwsza, zastanów się, po co tworzysz daną pracę i czemu ona ma służyć. Lepiej wziąć się za coś konkretnego, niż takie nie wiadomo co. Dalej, to że render był mały i trzeba było go powiększać to nie jest żadne wyjaśnienie - przecież możesz użyć innego, albo stworzyć mniejszą pracę. Poza tym, rendery trzeba wycinać dokładnie, nie na odwal, trzy kliknięcia gumką, albo jedno różdżką. W sumie, ciężko udzielać jakichkolwiek rad, bo powyższe prace są moim zdaniem nie do ocalenia, niezależnie od tego, co by się w nich zmieniło. Odsyłam do działu z tutorialami. ;]
Inna sprawa. Skoro wiesz, że kijowe, to po jaką cholerę umieszczasz? Odpowiedzi "żeby wysłuchać rad" nie uznaję, bo dla zupełnie początkujących są różne poradniki i tutoriale.
Ale co to niby ma być? Tapeta? Cóż, czym by to nie było, jest zwyczajnie brzydkie. I chyba niewiele zrobiłeś, poza wstawieniem renderów. Obejrzyj sobie prace, które są dobrze oceniane i na nich się wzoruj. Powyższe "coś" w skali od 1 do 10 oceniam na ee... zero. xP
Wiesz tylko że mam pewne problemy ze smuzeniem i wstawianiem innych ciekawych efektów, nawet kiedy przeczytam różne inne tutki, to jest coś takiego smuzymy (tylko ze mnie to nie wychodzi i byłbym wdzięczny gdyby ktoś to rozpisał dość dokładnie) albo wstawiane innych efektów które tez nie są rozpisane. Jestem początkujący i nie znam opcji i efektów PS-a. Chce również bardzo podziękować Limonce za ostrą krytykę, tego mi było trzeba żeby się poczuć jak w domu.
Lepsza, ale wciąż beznadziejna. ;]
Siostra Nocy napisała świetny tutorial dla początkujących, o smużu też tam jest. Co prawda dotyczy on sygnatur, ale efekty można przecież wykorzystać również w innych pracach. Link.
Wiecie ja dopiero się uczę ale lepsze to niż 0 w skali od 1 do 10 Jakby mógł ktoś poradzić gdzie i jak zrobić (odnośnie napisu) byłbym wdzięczny, bo próbowałem wyszukać z tutków i wyszło mi to.
Szczerze mówiąc nie robie tapet czy sygnatur, robie prace i wtedy niektóre efekty da się wykorzystać np. w avatarach lub sygnatrach, lub na odwrót. Narazie daje wam do oceny bo myślałem żeby tą ostatnią prace zrobić na sygnaturę, ale zmienic napis bo kijowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.