Stwierdziłem jednak, że muszę założyć nowy temat. Na pierwszy ogień, reklama fikcyjnej marki piwa. Puszka robiona od zera (wektory, gradienty, blending) - nie fotomanipulacja.
Ogólnie średnio się znam na grafikach i raczej nie oceniam, ale tutaj musioałem coś napisać. Śwetnie wyszło, tylko może jak na piwo jakiś inny kolor? Aha i ogólnie to musi byćjakieś komunistyczne piwo, bo czerwona gwiazda (jak Heineken), czyżby specjalnie dla rosyjskich sałdatów?
Posty: 31 Dołączył: 19 Mar 2008 Wiek: 21 Skąd: Lublin Nr Użytkownika: 2485
GFXPoints: 39
Wysłany: 2008-05-02, 12:58
Tak, to dla carskiej armii. W sumie myślałem nad złotą puszką, ale jakoś tak mimochodem wyszła zielona. Logo na puszce natomiast jest cholernie niedopracowane, ale w tym projekcie bardziej zależało mi na tej ostatniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.