w userbarze "talker...snikers" imo nie ma niczego ze snikersa mogłeś tam wkleić zmniejszoną rozmowe
userbary ładne, sam nie umiem robić userbarów więc 9/10 -1 za to że niektóre patterny mi się nie podobają więc 8/10
wedlug mnie te obki sa dobre chociaz nie chce mi sie dokladnie im przygladac bo troszke ich jest najbardziej mi sie podoba ten ubek z need for speed chociaz jest troszke pusty to mi sie podoba. za te ubki daje ci 6+/10
Fajne UBki ale nei wszystkie mi się podobają (jednak większość tak) więc daję 8,9/10
A tak na marginesie: czemu na UBku "Prince of Persia Play3r" (18-ty liczać od dołu) jest postać Scorpiona z Mortal Kombat (chyba z Deadly Alliance)? Troche nie pasuje, nie uważasz?
Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.