jeżeli tworzysz je wg punktów ogólnie przyjętych do tworzenia UserBarów to się nie dziw Aczkolwiek ten Userbar, który tutaj pokazałeś jest wg mnie za prosty i zbyt jednolity. Niestety ale nie wkleiłbym go sobie do podpisu na forum popraw technikę oraz postaraj się tworzyć UB'ki wg tutoriali.
ocena: 5/10 - mimo iż wygrał
Ja bym się tylko przyczepił to tego tła pod napisem, mogłeś tego stocka bardziej przesunąć bo IMO źle się czyta ten napis. Pod tekst pasują bardziej jednolite kolory. Ale ogólnie UB'ek spełnia przyjęte normy. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.