Gdyby nie to niebieskie cos przed Crysis Player to byloby niezle - a tak troche spsuty efekt.... i chyba troche za pusto...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
No mysle ze mialbys naprawde spore szanse, bo patrzac na tamte prace to ten Twoj UB jest naprawde dobry
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
PwQt, troszkę za pusto wg mnie. Lewa strony wygląda bardzo dobrze natomiast prawa... Zbyt pusto, dodałbym prócz głównej postaci filmu - HITMAN'a jakąś inną postać, która miała wpływ na losy filmu. Oczywiście napis bym zmienił na: "HITMAN film WATCHER"
ocena: 6/10
Pozdrawiam!
Słabo. Widze, że w każdych userbarach robisz tak, że mniej więcej na środku dajesz napis-logo tego co chcesz przedstawić, a wokoło rendery. Elipsy trochę nie wyszły, no i nie za bardzo widać o co kaman na pierwszy rzut oka.
Pierwsze prace jakie tutaj dałeś są beznadziejne. Z czasem robią się coraz lepsze. Czyli prace 'Wiedźmin' i 'Mazda' są najlepsze . (Przynajmniej dla mnie). Nie wiem czego, ale te pierwsze co podałeś mi się nie chcą wyświetlić ;/.
PwQt, nie lubię, jak zakrywa się to, co powinno być widoczne. Napis trochę za bardzo w prawo i elipsa jakoś mi nie podchodzi, mało zaokrągla i uwypukla userbar, ale jest git.