logo sux i za duże, lewa strona mi się nei podoba ( 2 mordy 1 mniejsza 2 większa ) prawej strony za bardzo nie widać, i elipsa za mocna (mogłeś ustawić na softlight 80-90) i jakaś taka dziwna jak by
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Prison - logo zbyt duże zapełnia ponad połowę userbara to psuje efekt pod napisem po prawej stronie obok loga nie wiem co to jest jakiś dziwny render zmniejsza rendery i lepiej je układaj bo linc nie pasuje na końcu po lewej.
flyff najleprza ale z tych 3 ale za jasna i same grlupio po ukladane renderki
Stallker gdyby nie logo fajny by wygladal ;P
Prison Break logo zajmoje wiekszasc ubka fatalnie to wyglada ;D
ubki
7/10 :tease:
U... ale straszny balagan jakas chyba za duzo bialego...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!