lunsil, dla mnie za pusto trochę, ale w sensie UB to ja jestem wypaczony stylem UBP . Elipsa trochę za mocna, chyba na SoftLight, nie? Nie wiem co rendery maja przedstawiać, więc dla mnie słabo. 5/10
PwQt, no tak to jest jak się siedzi na UBP - zbiorowisku dzieci neo niewyżytych emocjonalnie, oczywiście nie winię cię za to, bo każdy ma własne zdanie, ale w takim razie moje juzerbary Ci się podobać nie będą, zresztą trochę wątpię, żebyś dużo ich zobaczył.
Zgadzam się z Reddy'm ,troszkę nieczytelny. gdyby nie logo chyba bym nie zgadł jaki jest temat userbara.
Napis strasznie dużo zajmuje i aż prosi się o jakiś render z NFS.
Słabo.. nie oceniam.
lunsil, huh Ty narcyzie! nie no ... userbar fajny, ale zmieniłbym w nim stocki .. bo troszkę chaotycznie są one rozmieszczone .. tak ... że tak powiem, bez pomysłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.