Słabe userbary...
Nic na nich nie widać,dopiero po odczytaniu napisu,który jest dość blisko końca ubka umieszczony wiadomo o czym ten Ubek jest...
prawie w ogóle nie widać elipsy...Pewnie korzystałeś z jakiegoś tutka w którym było napisane że opacity musi być tylko 20 %...Podpowiem Ci,że ilość opacity zależy od tematu pracy a nie od jednego tutka...Czyli możesz zmieniać gdzieś około 20-30%
Ocenka -5/10
łoo matko, nic nie widać, a tym bardziej napisów, umieściłeś w takich miejscach że sie rozczytać nie da :przestraszony: elipsy jasnej w ogóle nie widać... patterny tak samo... jendnym słowem ĆWICZ
Chciałem tylko powiedzieć że nie do każdej pracy trzeba dawać patterny...
Bo do niektórych tematów nie pasuje...
Najgorsze jest w tych Ubkach to że jest biały napis a za napisem białe tło i nic nie widać...
Ćwicz nadal
Staraj się zapisywać w jak najlepszej jakość w tedy będzie lepiej widać co tam jest. Po nie który to musiałbym się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć z czym jest ten usebar.
Ten słabiutki...
Słaby Render..Jakość Rendera odstrasza...
Ten Z Kfc mi się nawet podoba tylko dawaj więcej renderów do takich tematów i na renderach zmazuj pattern gumką..
mario1006, następnym razem czytaj regulamin , post wygaśnie
A co do userbara to już jest lepiej , tło całe zapełnione , ale jakość obrazka który dałeś w Userbarze jest straszna :zalamany: Napis na głowie mi się jeszcze nie podoba 6/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.