Hmmm, nawet ładne, tylko nie wtopiłeś tych głów. może ładniej by wyglądało gdyby były ciut wtopione, te napisy troche nie pasują :-/ Ale ogólnie ładnie :-) 7/10
Userbary są za duże rób je 350x19 elipsy nie ma, napis powinien być biały napisany białą czcionką Visitor na 12px o czarnym obrysie na 1 px, rada na przyszłość czytaj tutoriale.
Troszkę za grube jak na usebary . Ale to świadczy o tym, że jesteś oryginalny :-). Po za tym, że przegiąłeś z grubością to nie jest źle :-). Tylko puste takie są ;/.
Userbary są za duże, standardowo są o rozmiarach 350x19.
Trochę kiepskie te obrazki min. ucięte trochę głowy i rozciągnięty obrazek po prawej stronie na 2 userbarze. + jakieś dodatkowe efekty. Jakbyś poprawił te błędy które tu wymieniłem, pracka była by o niebo lepsza i usłyszał byś tu lepsze noty
za grube to raz dwa napisy źle robisz lepiej wyglądają proste nie chodzi o czcionkę ale też o efekty gdyż np w napisie bob marley ten cień itp nieładnie wyglądają...
Ubki są mniejsze. Weś bo pod sygne podchodzi.
Było by 2/10 ale za Boba 3/10 :) .
Boże, gdzie nie spojrzę tam AcantheR nabija sobie posty. Nie ma to jak podnosić topic sprzed kilku miesięcy bezsensowną, nic nie wnoszącą do tematu wiadomością. ;P Wiem, że nie powinnam zwracać uwagi, ale to jest silniejsze ode mnie ^^.
Aczkolwiek, jak już temat został odświeżony to pozwolę sobie na małą refleksję. Zastanawia mnie brak samokrytyki u niektórych. Tak ciężko jest obiektywnie przyrównać własną pracę innych? Przecież te nieforemne prostokąty są... zresztą nieważne, bo wszystko już zostało powiedziane. Ehh, ja chyba nigdy nie zrozumiem ludzi wstawiających "prace sprzed roku", "pierwsze prace", "wiem, że słabe" i tak dalej. =P
Całość zapełniaj renderami, przy zmniejszaniu wciskaj shift, dawaj napisy 6 px od góry i mniej więcej 10px lub trochęmniej od prawej czcionką visitor tt2 brk 13px obrys 1px czarny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.