Nie moge sie zdecydować która wersja jest lepsza Obie mi się podobają, aczkolwiek przyczepię się do napisu bo nie pasuje jak dla mnie Może gdyby było mniejszą czcionką a więcej by było napisane lepiej by to wyglądało. Zobacz i sam oceń
13.1 bardziej mi sie podoba ogólnie jest fajna ale ........ troche mdła mogłes sie pobawic burn toolem na postaci i nie jestem przekonany czy taki duzy napis pasuje
jest oki:*
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
Ostatnia praca jak dla mnie jest fantastyczna. Wszystko mi się w niej podoba. Wersja druga oczywiście lepsza. Napis jest bardzo dobry, dobrze ułożony i w ogóle. Fajne tło oraz render.
Pozdrawiam!
Fajna sygnaturka, podoba mi sie kolorystyka i rozmieszczenie tego wszystkiego. Napis mi sie tylko nie podoba bo jest za duży i niewidoczny. Ja bym go dała mniejszego po prawej stronie.
bardzo kolorowa i ciekawa sygna .1 bardziej mi sie podoba. fajne efekty, najbardziej mi sie podoba ta siatka c4d na srodku (lekko po prawej ) ciekawy efekt z niej wyszedl. napis minimalnie za duzy, ale moze byc, dobry CM.
dziwi mnie to że czasami robisz bardzo dobre prace (http://www.vpx.pl/up/20080619/299529a74692455597063693f02643b6f5b9986823.png) a czasami coś skiciasz na maksa..
nowa pracka do bani, jakies malo efektywne tlo z przestarzałego smudge i c4d... do tego nie wiem po co ta ramka... poszukaj sobie inspiracji na pro forach, to ci pomoże xP
no taco 4 you, dobrze że Ty robisz zatem same dobre prace ja przy każdej się staram i nie szukam na żadnych forach inspiracji bo to co mnie inspiruje to wena która raz jest raz nie. ale dzięki za ocenę, co do ramki to cieńkiej sobie nie wyobrażam jeżeli jest taki ścisk na pracy...
Fajna praca, lepsza niż ta ostatnia ;]
Trochę jedynie pusto po prawej się zrobiło, ale za to to idealne miejsce na uzupełnienie napisem bo na lewo jest już więcej c4d. Pomyślałbym też nad ciekawszą ramką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.