Witam.Chciałbym pochwalić wam sie moją słabą galerią.Miałem dużo przerwy i pozapominałem moje techniki.Teraz chciałbym pokazać wam mojego pierwszego taga.W sumie pierwszy to on nie jest tylko że pochodzi z nowej serii.
1.
v1
v2
Według mnie lepsza ta pierwsza bo ma taki klimat.Co o nich myślicie??
Nie powinienem chyba zabierac sie za ocenianie ale..! Ogolnie chyba zbyt "mroczny" temat.zbyt ciemne sa i tło nie jest zbyt urozmaicone. Takie mam ogolne zastrzezenia.
Moim zdaniem render z v1. pasuje bardziej do v2. Czyli ciemny render do sig'a z jasniejszym tłem i na odwrot. Jak dorzucisz pare swietlikow jakichs kolorowych moze byc nie zle. Napis 5/10, moze troche Krycie zmienic.
Naokashi, Nic innego poradzić Ci nie można jak, żebys wszedł do działu tutoriale i znalazł coś na razie z tagiem [EASY] popracuj troszkę nad tłem, to podstawa.
LCCCp, właśnie takie tło jak mam chciałem uzyskać.Praca była by ładna tylko że chyba zły render wybrałem
mam jeszcze jedną przerókę tej pracy tylko bez efektu na renderze.
1 v3
ta chyba mi najlepiej wyszła z tych 3
Naokashi, Światła juz tak sie nie robi(chodzi o styla). Napis do wumiany, kolory ciekawe, ale moim zdaniem za duzo sie dzieje na pracy i to powoduje ze praca jest słaba postaraj się stosować bardziej efektowne style czcionek do prac.
Mam na kompi 2 i pół tysiąca czcionek Szukam cały czas na necie tuta na czcionki.Jak dobierać bo był taki tut i ze zwykłego ariala możne nieźly napis zrobić.Znasz może stronki gdzie znajdę ten tutorial?
Naokashi, Ten większy napis nie pasuję, ale te gwiazdki pod oczkiem są śliczne . Nom, pracka trochę pusta się wydaje i taka dziwna trochę Ramka może być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.