1 głupia, biedne tło, dałeś tam jakieś falowanie czy coś? Mało widać, zniekształcone, rozmyte, głupi render, ogólnie słabo :|
2 fajna, dałbym tu jednak lżejsze kolory, zmniejszył render... NO I NAPIS! Gorszego się nie dało? Pochylony, beznadziejna czcionka i beznadziejne miejsce :| Lepiej byłoby bez niego, psuje kompozycję :|
@news: ciekawy pomysl z prezentacja, ale... strasznie zamazany render, trzeba sie mocno wpatrywac, zeby go wyodrebnic z tla, kolorystyka mi najbardziej podchodzi z V.II i ciekawy napis IMO.
@ale kit - jak juz stu napisal - napis psuje efekt, jesli chodzi o kontrast to moim zdaniem jest ok, nie jest blada ani mdla, render niezle wtopiony, aczkolwiek tematem przewodnim tego renderka powinna chyba byc twarz gostka, a jest ona malo widoczna.
To chyba tyle
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
1) nie narobiłeś się, napis wporzo, lipny stock, brak flowa, brak światła. 2/10
2) lipne światło, lipne brushe, napis ble bo na ramce, lipny blur. 2--/10
Stock gdzieś zgubiłem.
Next:
I wersja giftowa:
Wcześniej robiłem głębie, ale beznadziejnie to wyglądało. :wsciekly2:
Smudge'owanka mi sie sredni widzi, ale under water - zwlaszcza ta giftowa - bardzo ladna moze troche ostrosci brakuje na twarzy tej niuni, ale i tak jest ladna
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.