No nawet Jak pierwsza to niezła
Mogłabyś pokazać stocka?
Tło trochę ubogie i kolory nie najlepsze. Napis IMO do wymiany (chociaż go skurczyć!) ramka mogłaby być czarna.
Mimo to efekt końcowy jest fajny
7/10
Zapomniałbym - chętnie zobaczyłbym tu wektory!
jak na pierwszą w życiu tagnaturę to spox
za jasne w niektórych miejscach, napis mi się nie podoba (rób jakąś fajną czcionką + clippimg mask, ale jak by co to ja się nie znam na napisach ), ramka mi się nie podoba (dawaj czarny/biały stroke 3 px lub czarny 4 px i rozciągnij <ctrl+t> tak żeby paski były tylko z góry i z dołu), brak c4d, brak clipping mask, światła trochę za mocne, tło takie sobie. Czytaj tuty dla expertów (bo te dla czopątkujących tylko i wyłącznie COFAJĄ), oglądaj psd profesionalistów, i ćwicz
ocena 8/10 bo jak na pierwszego taga spox
stuai idź się schowaj z tymi vektorami <joke>
No nic, trening czyni mistrza, zabiorę się do roboty, ale... to nie dzisiaj A ogólnie zrobiłam sama, jak już napisałam jest za dużo tutoriali żeby coś znaleść :|
A napis wsadziłam żebyście nie mówili że jest pusto
noo jak na pierwszy raz to można tylko bić brawka nie wiem co wy chcecie od napisu... jedynie mógłby być lepszy, ta czcionka pasuje do nelly, gdyby nie to to nie dawała by go na okładce swej cd, no nie ? renderek mógłby być troszkę większy, przudały by się Clipping maski
A Clipping masek nie użyłam, bo nie umiem Nie wiem do czego to służy. Jak widać wiele jeszcze nie wiem Jutro poszukam czegoś na ten temat bo dzisiaj już mam dość Photoshopa
Jak na pierwszą to tylko gratulować Mi się kolorytyka podoba , przynajmniej render nie odstaje od tła lewa strona troche pusta ja bym przyciemnil prace i dodal mniejszy napis , ale ogolnie najs
sliffka, jeśli chcesz o cos zapytać to jest do tego odpowiedni dział. Tutaj się albo wystawia prace albo ocenia, wszelkie inne posty uznawane są za spam/offtop (z małymi wyjątkami). Narazie upomnienie bo jesteś nowa na forum (to dotyczcy się także wszystkich userów którzy odpowiadali na owe pytania).
Co do sygnatury to ładna jak na pierwszą. Stock jest właściwie samą postacią więc sporo włożyłaś pracy w tą sygne. Podoba mi się kolorystyka i ogólna kompozycja (moze samą postać nieco bardziej zjednać z tłem). Rozświetlenei za postacią troszke zbyt mocne. Napis nawet ładny (ciekawy pomysł) ale zbyt duży. Ramka w porządku (filmowa ramka nie jest przecież regułą). Może jeszcze tak jak mówł Libner troche przyciemnić (czarno-biała GM na blending Multiply).
jak znajde czas to dzisiaj zrobie jakiegos tutoriala na napis
W tym problem że zupełnie mi nie wychodzą napisy A wszędzie w tutorialach pisze: Dodajemy napis i koniec Może ewentualnie potem coś popróbuje. Hehe, a nawaliłam żeby nikt nie mówił że nie ma Clipping Masek ;P Człowiek się uczy na błędach Zresztą jednemu się spodoba, drugiemu nie Dzięki za opinię
za bardzo napiero papiero z prawej strony lewa strona ma inny kolor? chamsko czerwone usta napis w lewym górnym rogu psuje na te białe pixele mogłaś dać clipping mask, nadajesz się do tego bo jak na 2 sygne supcio
ramka ok
Z tego względu, że jestem fanem...twórczości Nelly a więc mi się bardzo 1-sza sygna podoba zważywszy na to, że to twoja pierwsza sygna to baardzo dobrze oby tak dalej no i jak poznasz te wszystkie graficzne bajery typu clipping mask czy innych t będzie...tylko lepiej, pozdrawiam i życze sukcesów..
PS: NI przejmuj się.. nadajesz sie choć sama o tym ni wiesz ... pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.