napis leży i kwiczy o śmierć do wymiany, te małe świetliki?? na całej sygnie nieładnie wyglądają, nie ma clipping mask, dobrych c4d, światła, 4/10 za to że się starasz
czytaj tuty i oglądaj psdki innych (głównie lepszych)
aaaaa... nie mogłem się powstrzymać
napis wydaje mi sie wlasnie stylowy tylko ''girl'' mogloby byc troche mniejsze nie podobaja mi sie te kropki biale psuja prace lepiej by bylo jakbys dodala zwykle swietliki hmm w sumie to tlo z samych brushy , pokombinuj troche z filtrami , za malo efektow jest jak wogole sa nie ma swiatla ramka ok
Że napisy jak zwykle do niczego to się domyślam Teraz muszę je chyba szlifować najbardziej Świetliki miałam wstawić, ale... nie wyszły mi Dzięki za rady w każdym razie
nice one cm ok a mi sie wlasnie napis podoba pasuje tylko jakies male teksciki pod nim by sie przydaly i troche by go zmniejszyc jeszcze ... :-) najwiekszym minusem jest to ze nie ma swiatla :niemogezciebie: wtedy praca bylaby lepsza ale i tak jest wporzo :-)
napis - bardzo ladny
kompozycja - czy tez ulozenie - rendera - bardzo ladna
kolorystyka - troche mi nie pasuje do takiej sygny
ramka - wg mnie z ciemna byloby ciekawiej
caloksztalt - bardzo przyjemne wrazenia jak sie na nia patrzy
ogolna ocena za 6stke - 7/10
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
napis spoko, pasuje, stock ble, ramka pasuje, ale same clipping maski O.o nacmować każdy potrafi, brak światła, brak flowa, brak c4d, kontrastu trochę by się przydało. 4--/10 bo napis pasuje
ftw wszedzie cm ;d nie dawaj ich tak dużo... te kolory sa ochydne nie dawaj takich gm, pobaw sie lepiej color balance ;d z takim stockiem mozna by zrobic cos fajniejszego ;d flowu nie ma ;d szkoda jeśli nie wiesz co to jest flow to ci go pokaże gdzie powinien być na twoim tagu:
Dzięki za wszystkie rady i oceny Owszem, nie wiedziałam co to flow i dalej nie wiem co mam zrobić z tymi kreskami ale może kiedyś się dowiem Najbardziej chyba mi się przyda rada apropo .png
Eh, wrócę chyba do tego na czym się trochę znam.. do szablonów...
Masz w tym kierunku dawac jakieś brushe , cm efekty c4d itp :-) w pracy za duzo cm kolory takie sobie napisik ladny i ramka pasuje , ale praca dosc slaba ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum