Fajna praca. W kolorkach jest po prostu świetnie, bardzo dobrze Ci wyszły. Bez kolorów jest już trochę gorzej, ale też nie jest źle. Jedyne co, to bym wywalił ten znaczek chiński, nie pasuje on tutaj...
3. Jako jeden z wielu jurorow dałbym maksa, super, mi przypadła do gustu. 10/10
Ogołem dobre prace poki co, ze ja nie mam talentu
Brawo, ostatnia praca naprawdę ładna. Wszystko bardzo ładnie się prezentuje. Gdybyś ją trochę rozjaśnił, było by jeszcze lepiej. Napis tez pasuje..;) Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.