Moim zdaniem Best to ona nie Jest. Słabo wtopiony Render, okropny i mało widoczny napis - korzystaj z Clipping Mask. Z prawej strony ten ogień czy co tam jest wraz z tarcza za bardzo zamazane i niewyraźnie co psuje całą estetykę pracy.
PS.maru, staraj się pisać bardziej rozwinięte te zdania i precyzuj swoją opinie bo jak cię moderator dowie to nie będzie miło
Picollo, jak dla mnie, to na tej niebieskiej przestrzeni na lewo by się coś może przydało napisiku mi trochę dobrego brakuje,bo ten co jest jakiś dziwny... poza tym jak dla mnie całkiem spoko może .psd?
To może i ja się wypowiem. Na początek rzucają się w oczy kolory, szczególnie na renderku. Nie wiem jak chciałeś je połączyć z kolorami tła. Potem blur na tle. Brzydko użyty bez pomysłu. Światło jak nie patrzeć brzydkie. Nie dość, ze nie oświetla rendera ani tła z odpowiedniej strony to jeszcze zrobiła sie z niego okropna plama. Tarcza wyszła beznadziejnie. Napis pozostawię bez komentarza.
Bardzo mi się podobają, szczególnie ta ostatnia. Wszystko wspaniałe. Nawet napis pasuje. z wielką chęcią pobrał bym sobie .psd pana kapitana america
------------------------------
Zrobienie dobrej sygnaturki - 15 minut
Wykonanie pracy dla zleceniodawcy - 190 minut
Odnalezienie tego jedynego forum graficznego - BEZCENNE
Potem ocenie wczesniejsze, a 9. oceniam 10/10. Wszystko jest bardzo ładne, napis zdeka niewidoczny ale ładny, c4d ładnie zrobione, render dobrze wtopiony, ogólnie super.
Napis nawet fajny. Światło mogłeś dać lekkie w dolnym lewym rogu, kolorki mi się podobają, render dobrze wtopiony. Widać głębie. Ogólnie fajna praca, trzyma klimat. Jedynie brak ramki (tak ze 2 px filmowa) i owego światła trochę przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.