@4
wersja 1 zdecydowanie bardziej do mnie przemawia
+ fajne klimatyczne kolorki
+ nawet niezla glebia
+ dobrze wkomponowany napis
- prawa strona twarzy Evy jest nie wtopiona i dziwne wrazenie sprawia w polaczeniu z tlem
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
no na tym etapie nie po wiem co źle bo musisz czytać tuty na forum jest kilka dobrych zrób parę outcomów bo te są słabe widać że dopiero zaczynasz z sygami wolę Twojego pingusia
Program: Photoshop CS2 Posty: 17 Dołączył: 30 Mar 2008 Skąd: Baranów Sandomierski Nr Użytkownika: 2650
GFXPoints: 22
Wysłany: 2008-04-05, 18:19
jeśli chodzi o 6 prace to pomysł dobry kolorystyka tez ale przy pierwszej postaci nie za bardzo ładnie wyglądają te efekty na twarzy i ten napis po prawej lepiej by wyglądał jak byś ustawił krycie tego napisu i paska gdzieś na 80 % bo jest za ostry no ale to tylko moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.