Naokashi, Tak, zawsze! A jak uzyskac lepszy efekt ktos podpowie? Ramka słaba, racja. Wyglada jak na overlay'u. Polozenie: Zewnetrzny. Moze zmienic na Środek albo Wewnetrzny. Napis, zaraz pokombinuje mam w PSD. Co radzisz? Cos z kolorami czy czcionka?
Plamy nie zlikwidoawałem do konca, ale jest chyba lepiej.
2.1
Cytat:
ale czy sygnatura to stock, tekstura, gm i mapa ?
KwusheR, jezeli dobrze zrozumiałem sugerujesz ze tyle tam jest. Moze metoda nie jest rewelacyjna i tego nie widac, ale Smużyłem, Brushy jest tam kilka, C4d
2.1 Bajer:D Lubie prace z żołnierzykami:D Napis mogłbyś troszeczke bardziej pokazać no i moze minimalnie ja przyciemnic:D reszta gites majonez:D pozdro
kazakh, Dobre szczegóły, kolorki ładnie sie prezentują, wszystko na swoim miejscu, może trochę ta razi w oczy tym kolorkiem, ale można ścierpieć. Podoba mi sie to ujecie, duży plus za kompozycję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.