Jakoś tak dziwnie ogląda się te prackę w wersji B&W.
Trochę przymocne jest te światło na dole, ale nawet
ciekawie wtapia postać. Pokusiłbym się o dodanie cieniom
większej głębi dla eksperymentu. Kracze, kracze
jednak do tego taga nic większego nie mam
Co nie znaczy, że warto zawsze zajrzeć do tutków
Kadrowanie słabe. W tle robi się fajnie,
ale całość wydaje mi się za bardzo rozmyta.
Przydałoby się wyostrzyć i zbudować głębie. Do tego może jakieś
niewielkie świetliki dla urozmaicenia i ok.
gumsztal napisał/a:
tak w miarę.
Oczy i usta ładne, choć nie wiem jak było na starcie.
Trochę ta brushowanka przeszkadza i światło
możnaby lepiej kontrolować ;]
Dla mnie najlepsza pracka to ta z napisem ''puma'' brzydki napis tło takie napaćkane napaćkane ale całkiem nieźle sie komponuje, nie mam nic do arta, usunął bym z prac jeszcze napis Gumsztal bo to brzydko wygląda, co do reszty to takie sobie, poćwicz trochę PZDR
gumsztal, nie ukrywajmy prace są słabe. z tych które nam zademonstrowałeś najbardziej mi się podoba nr 5. Jedynie w niej wszystko jest gdzie trzeba i na poziomie jakimś W reszcie prac napisy są skopane oraz efekt przesadzony ( nasrane wszystkiego bez jakiego kol wiek porządku ).
Pozdrawiam i czekam na kolejne prace
Widać, że jesteś początkującym
Poćwicz nad napisami i kolorami
Z tych wszystkich najlepsza jest chyba 3 pracka ;D
Poczytaj tutki, a będzie co raz lepiej ;D
Dziękuję za surowe i obiektywne ocenki, i uprzejmie proszę o kolejne, bo oto idzie świeża bułeczka, dzisiejsza. Pierwsza praca zmienionym troszkę stylem, co sprawia, że sygna nie wyszła raczej, ale co Wy o niej sądzicie? Która wersja najlepsza?
v1
v2
v3
Napis nie wyszedł, wiem. Zawsze miałem kłopot z napisami i wierzcie mi, jakbyście zobaczyli starsze sygny, to byłoby jeszcze gorzej.
I ponownie paskudna ramka. Za bardzo zamyka ona pracę,
przy takich rozmiarach raczej zrezygnuj z takich ramek...
...albo pójdź w na prawdę szerokie
Całość za bardzo ze sobą stopiona, przymglona - a przez
twarz gościa na prawo przebiega jakieś światło!
Do tego nadany kolor nie jest za ciekawy.
Skoro pojawia się stock, można było fajnie zadziałać
głębią, tym czasem my widzimy tu wszystko na jednym planie ;P
Feroni0, co masz do ramki? Ramka jest czarna i cienka na 1px, więc jej nie widać na czarnym tle forum. Urqel, bez zbędnego posądzania, że newb. Masz inny gust, rozumiem, ale powiedz dokładnie co Ci nie pasi, bo mi to jakoś nie tłumaczy.
najbardziej mmi sie podobaja pracki nr 5,6v1 fajna kolorystyka napis dopasowany
a jesli chodzi a pracki nr9 to niepasuje mi tam ten niebieski cd4 no i napis "gumsztal" pozdrawiam
gumsztal, ostatnie prace bardzo słabo się prezentują. Pierwsza sygnatura moim zdaniem jest o niebo lepsza od tej drugiej. Druga sygnatura kompletnie Ci nie wyszła. Zaczynając na tle, kończąc na napisie. Z drugą już jest trochę lepiej. Tło już trochę lepsze, ale render i efekt za nim zwaliłeś na maxa. Po za tym napis do wymiany.
Dzięki za skomentowanie mojej galerii przyszyłem sie odwdzięczyć No to tak Sygnaturki wychodzą ci dość fajnie Ale gorzej już z podpisem posiedź trochę nad podpisem to na pewno wyjdzie ci coś ciekawego I jeszcze jedno boisz się o rip ?? Pytam się bo podpisujesz każdą pracę swoim nickiem Tak jak ja kiedyś To tak jak mówiłem poćwicz z podpisem
greg93, uraz z dzieciństwa z tym podpisem. A tak na serio, to raz jeden gość, którego znałem, na innym forum, na które trafiłem przypadkiem wystawił 10 moich prac (wówczas wszystkie jakie stworzyłem. Były to moje początki z grafiką) i powiedział, że są jego. Wszystkim się zarąbiście podobały, a młody zbierał laury. Później "wymusiłem" od niego przeprosiny na tymże forum, ale jednak od tamtej pory jestem ostrożny i podpis daję zawsze. Dzięki za skomentowanie galerii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.