Hiho Zamieszczac bede moje tragiczne sygnaturki (jestem straaasznie poczatkujacym "grafikiem"), ktore wykonuje w Photoshopku CS2^^
#.01SpaceShooter. #.02Sasuke-kun. #.03Naruto-kun. #.04Captain America #.05Nine-Tailed Fox
Prosze tylko i wylacznie o surowe oceny. Co mam zmienic co poprawic.
Bay Bay Mashkary!
troche z boku ciemno, ale oto pewnie chodziło, bo praca skupia się na tym "amerykańcu"
ogólnie praca srednia
trochę to światło nie wyszło, ale jak się wszystko zlepi, wyjdzie jeszcze jako tako.
tego space shootera robiles z tego samego tuta co ja , swiatlo co mu dales w morde to trzabylo na mniejsze opacity dac, i gradient mapki potem dodac ty tego nie zrobiles
Po pierwsze- dawaj ramke
Po drugie - swiatlo
Po trzecie - wtapiaj render
Po dwieście osiemdziesiąte siódme - rób takie tlo ktore bedzie pasowalo do rendera, bo wyglada jakbys z innej sygny go wzial!
Po czteromilionowe siedemset czterdziesto dwutysieczne szescset dziewiecdziesiate pierwsze- uzywaj gradient mapow!!!
Zauważyłem, że z czasem wychodzi Ci to co raz lepiej. Przyczepił bym się tylko do Kapitana Ameryki , bo jest to mój bohater z dzieciństwa . Pusto tam jest, co szpeci trochę sygnaturkę. Jak dotąd najlepiej wyszedł Ci 'Naruto' . Oby tak dalej.
Chodzi Ci wylacznie o siga z Naruto czy o wszystkie z anime? Mi sie wlasnie sig z Naruto nie podoba, choc sam nie wiem czemu
Pewnie dlatego, bo nie wtopiłeś rendera... i rendera do tła nie pasuje...
Patrzaj na tutki, bo nie jest za dobrze, chociaż ta ostatnia jest lepsza Nie wiem, czy to taki chwilowy przebłysk, czy naprawdę zaczynasz robić coraz ładniejsze sygny.
Pokaż nowe prace i wpadnij do mnie Link w podpisie (MEINE GALERIEN)
Dzieki Yunnan Najlepsza ocena jakakolwiek dostalem
Mysle, ze juz odnalazlem swoj styl robienia sigow. Teraz postaram sie robic je z ludzmi, niz z postaciami fikcyjnymi
#.11 Sexyy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.