co tu robi moja stara?
Wdług mnie bardzo dobra pracka, tylko głowa kobiety spłaszczona się wydaje, i te c4d po lewej przy kobiecie jakoś nie pasuje, a reszta to spoko
Pozdro i odwiedź moją galerię
saivet, dobre... to tak , gdybym miał oceniać po sharpenie, wybrałbym prace pomiędzy nimi tylko że jej nie ma ogólnie fajna pracka kolory i wtopienie tylko za gwałtowne przejście w pustkę i kolor na środku z rednerem odstaje od siga ;] 7/10
E mnie się tam bardziej podoba z sharpenikiem
Technika ta sama co ostatnio ale ta pracka lepiej się prezentuje
Najbardziej to mi się podoba prawa strona tej babki, taka ciemna z farflocami jakimiś, przypomina mi gdzie nie gdzie pióra ptasie
Lewa strona gorsza, nie wiem w ogóle co ta deska tu robi czy co to jest, chyba że sygna miała przypominać biegnącą mamuśke z bejsbolem by ubić jakiegoś wariata
Światło jest całkowicie zrypane jak widzę jest na dole z prawej i górze prawej, nie te strony.
Ogólnie daje rade ta pracka PZDR
ładna praca z shaprenem mi sie jakoś bardziej podoba
te c4d po lewej niespecjalnie pasuje i mogło by byc lepiej ustawione, pen tool tez mi nie pasi, duza biała pusta w tle brzydka lecz tu fajnie wygląda, napis średni wolał bym bez
PzDr
prawa strona pikna choć lewa taka sobie
Treść napisu bardzo pouczająca ale sam napis nie wyszedł za bardzo
Tlo na smuzy ktory bardzo sie spodobal mi , stock lub renderek bardzo dobrze wtopiony tez spodobal sie mi , ten splatterek z prawej strony nie spodobal sie mi , dobrze ze obydwie strony troszeczke przyciemnione , napis gut , nie ma ramki i git majonez. Wersja w kolorach bardziej podoba mi .
saivet, ładnie. Z tych 2 wersji w color, wybrałbym taką pomiędzy nimi (w skali sharpena) smuż bardzo ładny i widac dopracowany, kolorki też spoko. Ja może dałbym światło na renderze-w dolnej częsci, ogólnie bardzo ładny, dobry sprajt ;]
Bardzo łądny sprite, wersja kolorwoa lepsza moim zdaniem, ciekawy smudge, tylko chyba nie potrzebnie sharpena dałeś na sprita, a tak to bardzo mi się podoba
No nieźle bossie
Wersja 3 best smuż w pracy mi się podoba, i w dobrych miejscach po przyciemniałeś. Lecz boki takie czarne jakoś mi tu odstają.
Kolorki są spoko. Postać ładnie wtopiona.
Napis w takim samym stylu już sie dużo razy widziało dlatego mam go dość
Ogólnie to spoko dam 8/10
PZDR
napis lezy, światło za słabe i w złym miejscu je zrobiłes, duzy chaos. Nie wiem zbytnio co jest na tej pracy, ale zdecydowanie lepsza niz poprzednie prace. staraj sie wiecej dawac "od siebie" niz korzystac z pedzli etc.
Widzialem rendera i powiem szczeze, ze troche spartoliles .Render jest wypas, a ty go tak zepsules .Dla mnei za blade kolory.Brak tu jakiegos fajnego pomyslu jak z sygna "twoja stara" .sa tu same c4d, cm'ki i swietliki.poulepszaj to .7/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.