fajny tag ładny napis, dobrze wtopiłeś render oraz wkomponowałeś brushe no ale ta pustka nie za bardzo tu pasuje przynajmniej moim zdaniem
pozdrawiam i zapraszam do siebie
Ty mośku jeden mam ochotę cię zabić
Niezła ta sygna Podoba mi się w niej właśnie ta pustka i kolorki.
Również dobre w niej jest ułożenie splaterków i C4D, chociaż nie pożałowałbym jeszcze paru z prawej strony.
Fajnie wygląda to światełko na dole, dobrze że je dałeś
Napisik w porządku, taki housowy typowy
Dobrze jak na taki styl PZDR
Powiem tak pomysl byl ale wykonanie zle zacznijmy od tego ze postac na srodku pracy nie wyglada zbyt dobrze nie dawaj swiatel z sufitu a jak juz dales to nie dawaj kolejnego z podlogi te splattery bardzo gryza w oczy powinno byc wiecej c4d i stuffu i napis strasznie czytelny jest i tez gryzie w oczy bo ciemny na jasnym tle jezeli chciales zrobic pustke to powiem ci ze ci nie wyszlo bo "wszedzie napackane ale po trochu"
pozdro
Bardzo podoba mi się kolorystyka tej pracy, fajnie wkomponowałeś brushe, splattery fajowsko wyglądają Nie pasi mi to światło z dołu, to z góry by wystarczyło. Napis bym przesunęła ciut w lewo i troszkę rozjaśniła, ale i tak jest fajny Pustka tutaj pasuje, może jej troszkę za dużo, ale pasuje
No muszę powiedzieć, że o ile pod względem technicznym jest słaba (nie oszukujmy się zbytnio ) To wizualnie mi się podoba. Co w niej takiego fajnego? Według mnie klimat i kolorystyka. Nie jestem fanem różu, ale te odcienie do mnie przemawiają.
Brakuje mi tutaj rameczki Fajnie wygląda w podpisie z rameczką z myślników. No, ale ja się na tagach nie znam.
Ostatnia sygnatura nawet ciekawa, jednak nie podoba mi się w niej zupełnie ten biały brush, z prawej strony to jeszcze nie jest tak źle, ale z lewej mi się nie podoba (chodzi o ten obrys postaci), mogłeś go zrobić w innym kolorze, ale najlepiej byś zrobił, zamieniając ten brush, na jakieś ładne, pasujące C4D. Z lewej strony rendera nie podoba mi się ten szary kształt, troszkę odstaje od pracy. Napis nawet ładny, kolorystyka nawet ciekawa, jednak ten róż na pelerynie, mógłby być rozłożony na całą pelerynę, a nie tylko na jej fragment albo mógłbyś go całkiem zlikwidować. Ogólnie sygnatura nawet niezła.
Nom ta praca nowym stylem mi się podoba. Widać, że jesteś dobrym grafikiem z wyobraźnią ;] czego mi brakuje . Faktycznie tak jak mowi up ramka by się przydała lecz sygna i bez tego ma klimat ;].
saivet, nie potrzebnie te splattery napaćkałeś.
W tym Twoim nowym stylu się rendera nie wtapia? Widzę, że sporo osób z tym cieniem się bawi teraz, czyli masz u mnie plusa . Nie podobają mi się te kolory różu na tej postaci, może i to było tak razem z renderem, ale nieważne. Brak mi światła przy twarzy tego gościa. Idzie Ci co raz lepiej .
Twój nowy styl przyciąga oko, jak na mój gust to troszku za pusta w prawym i lewym rogu ale to szczegół, dobry pomysł miałeś z tym białym cieniem rendera, ale nie podoba mi się że tyle namazałeś tym białym brushem bo wydaję mi się że pod spodem był fajny c4d i mogłeś go fajnie zrobić bo jesteś dobrym grafikiem
Usiasiusia. Tego taga zaczalem robic 2 tygodnie temu i go odlozylem. Mial wygladac calkowicie inaczej, ale mnie wzielo na takie ciemne em0 klimaty
Napis bardzo tworczy nie? ;>
na serio: troche za ostre, za czarno po prawej, napis twórczy lewa stronka troche słabo ale i tak dobrze, w sumie nieźle to coś!?! wygląda ciemno mi na tym, ale spox
dawaj punkty
Mi się bardzo podoba, tylko według mnie za mocno wyostrzyłes twarz, reszta bardzo dobra, przede wszystkim napis skłania do wielkich refleksji nad dalszym swoim postępowaniem, oraz myślą nad odpowiedzią : "dokąd zmierzam?"
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum