Nie jestem znawcą takiej dziedziny jak sygnaturki, ale myślę, że doradzić mogę. Radzę przy zmniejszaniu rendera wciskać shift, bo chyba o tym zapomniałeś. Z tymi tutami to racja. Napisy mi się nie podobają. Ten pattern w tle bym wywalił.
Pomysł był ciekawy,ale skończyło sie na jednym c4dzie i renderze^^ (tudzież pędzlach).
No i te gwiazdki w około postaci w ogóle sie nie układają wg Twojej myśli tylko na odwrót...
Dzięki za komentarz. Skończyło się na 1 c4d (gwiazdki) i renderze bo uznałem, że jak bym zaczął kombinować to było by za bardzo "nasrane". A gwiazdek nie przemyślałem... A jak praca #6??
poziom słaby popracuj nad głębią wtopieniem tych renderów albo najlepiej to wez pracój na stockach bo moze bedzie lepiej jak narazie twój best to chyba ta 14:) ale i tak ma wiele błędów:
napis
słaba błebia ramka suks
pozdro
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
Czytaj tutki, pracuj nad głębią, nie przesadzaj z ilością kolorów na pracy. Ponadto dawaj lepiej po jednej pracy do oceny bo na wielu skupić się nie mogę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.