Eh, dużo pracy jeszcze
Ale ta najciekawsza z proponowanych prac w galerii.
Przede wszystkim dzięki żywym kolorom.
Jest też jakiś zarys światła, ale za słaby.
Świetlików żadnych nie ma...dlaczego!?
przy c4d na lewo - także do zmian. Do tego kadr chybiony
i te białe rozpraszające smugi w tle. Popracuj nad
światłocieniem, nie bój dawać się mocniejszych (byle
bez przesady), skoncentruj się też na zabawie ostrością.
No i może trochę posiedź nad doborem kolorów
Tu masz ciekawy tutek na ten temat: http://grafart.org/topics...t7599.htm#80516
Taki mdły ten niebieski nijak pasuje mi do obranej tematyki,
to samo dotyczy się tych wycinków(?) lub po prostu zostawionych w bieli elementów - ich krawędzie nie komponują się z tłem, pozostaje wrażenie "doklejenia". Nawet podoba mi się efekt "wody" - nie wiem czy to zamierzone, czy też ja omylnie interpretuję; jednak jest to jakiś pomysł, któremu niestety reszta nie sprzyja. napis mówi o abstrakcie, lecz jest on mało abstrakcyjny... gdyby tez był bardziej wodnisty lub się jakoś odbijał
Jest lepiej, ale nie najlepiej. Ta ramka... za gruba, za bardzo przyciąga wzrok. Napis, taki sobie, mogłeś dać bardziej na prawo. Zaś ten cień z prawej nie pasuje do reszty. Cała praca jest jasna, tło białe, a cień sprawia, że z prawej strony się robi szaro... Trzeba było wzmocnić kolor tak jak po lewej. Ćwicz dalej...
To jeśli możesz, to oceń moją, jak mam się rozwijać bez rad i spostrzeżeń??
rafki, a trudno poczytać tutoriale?
Ostatnia praca nudna jak flaki z olejem
Napis fajny, do całości dodałbym mocniejsze świetliki
i podkreślił światło na górze pracy, bo wszystko takie
nijak przygaszone
rafki, taak, na tą pracę właśnie głosowałem na bitwie, przynajmniej tak mi się wydaje . Troszkę przetopazowałeś, no ale trudno. Render troszkę za duży jak na rozmiary sygnaturki, napis mi się nie podoba, kolorki takie sobie, c4d do kitu. Ramka taka inna, podoba mi się:).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.