render jakby na zbyt wyostrzony lepsza niż ta co masz w podpisie aczkolwiek nie podoba mi się c4d na dole tagu, pod renderem, to takie pozakręcane ;P
napis nieczytelny, a tak być nie powinno
smuż po lewej na dole wnosi inny kolor... niepotrzebnie ;P
` pozdro
to smudge takie nie fajne jest jjuz lepsze by bylo splatterem przydaly by sie mocniejsze swiatla i wywal ten napis na renderze strasznie nie pasuje
tlo psuje cala prace i to c4d mogles bardziej wtopic bo odstaje od tla bardzo
pozdro
ostatnia słabsza niż poprzednie, szczerze mówiąc to w ogóle mi się nie podoba ;]
to c4d wychodzące od rendera potem tak dziwnie się kończy pomiędzy tymi smudgami. napis brzydki
postaraj się bardziej
` pozdro
czesc
39. napis niewidoczny, c4d dziwne.
40. tło po lewej stronie wywal, nie pasuje zbytnio, oraz napis, nie okniecznie musi być.
fajny avek.
wpadnij do mnie
pozdro
światła mogłeś dać mocniejsze prawa strona saxi to c4d po lewej mniej mi sie podoba
przydalby sie mocniejszy sharpen.. koffam wysharpenowane na maxa pracki =]
cmka po prawej taka sobie ale po mocniejszym sharpenie bylaby lepsza...
PwQt, na ogół nie lubię prac tego typu, ale ta mi się spodobała. Wszystko mi się w niej podoba, poczynając na tle, kończąc na renderze. Zdecydowanie Twoja Best, tak jak sam już napisałeś. Pozdrawiam
ten prostokącik z nałozonym CM także mi się nie widzi.
gdyby te rzeczy zostały poprawione (a napisu mogłeś w ogóle nie dawać ) było by o wiele lepiej, ale i tak jest nieźle
` pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum