Ostatnie prace takie sobie, w pierwszej sygnaturze nie za bardzo pasuje C4D, światło w prawym górnym rogu raczej nie jest potrzebne w lewym też, można by było przyciemnić sygne w rogach, ustawić troszkę słabsze światło u góry i utworzył by się niezły klimat pracy.
W drugiej pracy strasznie pusto, render nie wtopiony. W ostatniej trzeciej pracy słaba lewa strona, C4D wrzucone byle jak, kolorystyka też nie jest najładniejsza. Popracuj nad tłem i wtopieniem rendera, czytaj tutoriale z nich można się dużo nauczyć.
PsYcHo, co do pracy numer 37 to tak, zbyt wyostrzone,
poza tym przyjemnie się patrzy, zarówno od strony kolorów, jak i kompozycji. Ćwiczysz z tutków nie?
40.
mało się narobiłem przy niej a fajnie wygląda może tutka na piszę
edit:
ludzie na jokach się nie znacie chyba pisze na sygne JOKEr to logiczne że napisu bez pwoodu bym nie dał skoro ich robić nie umiem
PsYcHo, dalej słabo
Te C4D co wychodzą od dołu przypominają mi dym ale cieniutuko wygląda, nie dopasowane, za ciemnie i nie pasują do tego rodzaju sygny.
Wtopienie jest, ale to i tak brakuje tej sygnie klimatu, smuż z lewej i prawej niestety feee, trzeba było wtopić w niego C4D.
W ogóle to mogłeś coś podłożyć pod te efekty najlepiej fractale ładne, żeby się to świecilo bardzo i wtedy pracka zyskała by lepszy klimat.
Napis brzydki gdyż w złym miejscu go dałeś i nieładną czcionką z outer glowem. Dawaj je bliżej jakiejś akcji na sygnie a najbardziej to bliżej postaci.
Potrenuj z jakimś tutem PZDR
bardzo mi się podoba render oraz kolorystyka te światło odchodzące od włosów (jeżeli to nie jest to, mnie popraw) dość ciekawy pomysł choć mogłeś bardziej dopracować boki pracy, gdyż prawa i lewa strona pracy nie powala.
Nowa sygna trochę razi. Nie podoba mi się to smużenie oraz kolory. Dodałbyś ramkę + jakiś napis i nawet fajnie by się prezentowała. Ocenkę daję 5/10 bo wiem, że stać Cię na lepsze. Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Po bokach pustka, która jak najbardziej pasuje Fajny smuż ale najbardziej podoba mi się render - super wygląda, a efekt na i koło buteleczki - ŚWIETNY Napisik by się przydał, ale nie musi być. Fajne kolorki . Tylko po kiego grzyba to:
mi także hehe
super render jak możesz to daj (piwko Cie nie ominie) ale efekt zastosowany na buteleczce powalający bardzo ładnie wygląda tak jak zauważyłanateczqa, pustka tutaj nie przeszkadza
Nowa sygna to twoj best ewidentnie .Ja bym jeszcze troszke przyciemnil lewa strone postaci, a prawa rozjasnil troche.Dzieki temu mogl bys zrobic swietna gre swiatlo-cienia ktora by nadala jeszcze wiekszy klimat.
PS:skomentuj moja galerie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum