Ostatnia praca dość dobrze Ci wyszła, jednak nie jest ona 'palce lizać'. Dlaczego ? hmm. W niektórych miejscach jest zbyt ciemno, prawa strona sygnatury bardzo mi się podoba, lewa natomiast już słabiej. Ogólnie na pracy stworzyłeś bardzo dobry klimat, kolory również dobrane są bardzo dobrze, jedynym minusem w tej pracy jest kontrast. Po za tym jeszcze napis nie potrzebnie dałeś. Po za tym jest bardzo dobrze, pozdrawiam!
Wydaje mi się, że praca za bardzo wyostrzona, szczególnie widać to na czarnej postaci w centrum sygnatury. No i jest jednak troszeczkę za ciemno. Napisu praktycznie nie widać... To chyba wszystko do czego mogę się przyczepić, reszta bardzo ładna
Oj niee, za dużo WFków żeś nawalił^^ ale te mask'i ładnie wyglądają:) Mogłeś chiciaz zblurować lekko tło, a tak to surowy stock został... Napis ładny, pasuje do dolnej cześci pracy.
Ja powiem tak podoba mi się nawet ten styl miło zobaczyć coś nowego ale jest parę błędów których powinieneś uniknąć w następnej pracy a więc zbyt dużo tych czarnych kreseczek i render odstaje za bardzo od tła które mi tak jakoś słabo wygląda mam nadzieje że zobaczę jakąś jeszcze prace w tym stylu bo nawet ciekawie się prezentuje. Napis jak najbardziej pasuje no to tyle ode mnie ćwicz i sie nie poddawaj
Byłaby piękna pracka gdybyś pobawił się światłami, i za dużo WF nawaliłeś, co moim zdaniem całkowicie spieprzyło sygnę Te WF mogłeś tać tylko malutko, i żeby wuchodziły zza postaci i leciutko w niektórych miejscach na postać. Mogłeś dać większy blur na tło moim zdaniem.
I chyba z Topazem przesadziłeś moim zdaniem, brzydko on wyglada.
Moim zdaniem to ty powinieneś przyciemnic sygne i pododawać jakieś fajne światełka
Pozdro
co ma tańczący koleś, do kwiatów? troche nie pasuje, słaby napis, kolorystykę bym jeszcze poprawił, coś jeszcze zrobił w tej synie, dodał coś ciekawego, na razie na niej jest za duży chaos, nic ciekawego
Oj, pomysł świetny, ale wykonanie niestety słabe
Te kwiaty i trawa kompletnie tutaj nie pasuje, wyglądają za badzo sztucznie. Jeszcze są tak brzydko urwane przy kolesiu. Te c4d też nie pasuje. Jakieś światełka by się przydały.
Mi się osobiście nie podoba
Pozdro
bardzo ładne mi się podoba te wykorzystanie kwiatów wokół renderu ogólnie praca ładna ok przechodzę do rzeczy :
render ładnie ale może jakiś efekt też na nim mógł być ;D co do napisu trochę nie pasuje ten napis do tej sygny poćwicz z napisami efekt kwiatów fajnie ułożyłeś super to ci wyszło
c4d trochę to szpeci te c4d to na górze mogłeś to z gumować i przyciemnić górę sygny
ogólnie pierwszy rzut oka jest ładnie trochę niedociągnięć ale ujdzie
Oj coraz gorzej z twoimi tagami.
Co do oceny, to może najpierw zacznę od kolorów.To tak zbyt fioletowo jest, na tle i również na renderze, lepiej by wyglądało b&w.Co do napisu to on wogóle nie pasuje.
C4d tam zbytnio nie pasuje, bym je dał po drugiej stronie.
Co do tej ramki to klapa, brzydka taka przezroczysta - do wywalenia.
Zapraszam do mnie.
- fatalnej ramki
- napisu wrecz masakrycznego
- kolorystyki...
kończąc na tych dziwnych łukowatych C4D po lewej stronie.
Nie wiem, co zamierzałeś pokazać tym sigiem, ale wiem, że to chyba najgorszy z tych, które widziałem u Ciebie w galerii.
To już ten FLOWER jest znaaacznie lepszy
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.