Pracka super. Mi się podoba. fakt kwadraty nie pasują do renderka ale reszta super. 8+/10
------------------------------
Zrobienie dobrej sygnaturki - 15 minut
Wykonanie pracy dla zleceniodawcy - 190 minut
Odnalezienie tego jedynego forum graficznego - BEZCENNE
mi sie ta sygna podoba jest taka orginalna i inna niz wszystkie i jest ladna, dobrze ze nie jest na bialym tle tylko na takim lekko kremowym, mogles dac jakies delikatne swiatla, i to za napisem takie zesmugowane tez niefajne ale reszta jak najbardziej spox
strasznie dużo nawalonego jest w tej pracy.
Nie mam nic do tego typu napisów, ale można
je było jakoś ciekawie wkomponować - jakoś
opleść w koło postaci tak, by ona nie ginęła
jak ten wycinek po prawej. Przy okazji postarałbym
się uniknąć podziału pracy na 2 części tak jak
tutaj ma to miejsce. No i światło bym konkretniejsze
postawił - bowiem obecnie jest ono dodatkiem
nic nie istotnym... bardziej od tych świetlików
świeci biała postać po prawej.
Jak wspomniał ten wyżej. Słabe wyczucie w kolorystyce.
Niby żywo, a przygaszone > przez co nudne. Technika
nieciekawa, przeciapana. Płasko, choć można mówić
o jakimś wtopieniu postaci. Poleciłbym zacząć od małego
poradnika dla zaawansowanych (HARD), co do kilku podstawowych zasad - stuai bodajże lub leviet'a. Później dopiero przerzucić się na technikę ;]
Ostatnia pracka gorsza od pozostałych, podobała mi się twoja praca nr 15 obojętnie jaka wersja, nie nawalone, wszystko ładnie się komponuje, super PZDR
Wersja 15.1 mi się najbardziej podoba z tych ostatnich prac. Tylko ten pasek biały po lewej jest za gruby i za bardzo się rzuca w oczy. W 16 nie potrzebnie kopiowałeś całą sygnę na lewo, wygląda to ciekawie, ale jednak lepiej by było bez kopii. Pasek przy napisie psuje klimat.
mietas, IMHO, na "leżąco" by się lepiej sprawdziło ;] Kolorystyka kompletnie niezdecydowana, trudno na czymś wzrok skupić - ten róż na dole najbardziej ku temu przeszkadza. No i wtopienie choćby na pierwszym planie.
oryginalna ta ostatnia ale hmmm moze pocieniowac by sie przydalo, bo tak wyglada jak stock chmur ze zmniejszonym opacity i pokolorowany na rozowo, ale +za napis bo fajny ja bym na to cos wsadzila , jakiegos moze ptaka ?:) cos co by bylo tu focalem bo tak jakos ciezko sie tu na czyms skupic
15.1 bardzo ladna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.