napis nie pasuje w takim miejscu, z tymi czarnymi paskami, troche za ciemne, daj stocka to sie bardziej oceni twoją pracę w tym "czymś" , ramka taka jakaś niepełna, bo niby w jednym miejscu jest a w innym to nie ma, te białe krechy też jakoś mnie nie przekonują o tym że ta praca jest na poziomie większym niż nudna, jak stocka pokażesz to sie wyjaśni
I co teraz myślicie? Praca w zamyśle miała być ciemna i zachód miał tylko troszkę rozświetlać pozostawiając twarz zasłoniętą. Miało to tworzyć taki klimacik...Nie wiem czy się udało?
od razu kiedy dałeś stocka mój pogląd na Twoją pracę się zmienił.... poprawki które wprowadziłeś w napisie trochę zmieniły choć i tak nie za bardzo mi ten napis leży
matistuta napisał/a:
w zamyśle miała być ciemna i zachód miał tylko troszkę rozświetlać pozostawiając twarz zasłoniętą
jeżeli to był Twój cel to przynajmniej na moje oko go osiągnąłeś
abstract wcale a wcale mi się nie podoba, a nawet mi go nie przypomina
Ramkę dałeś za dużą ale to szczegół, bardzo fajny napis, ale wywnioskować co to przedstawia to trudno na moje oko to namazałeś i nic więcej nie ma tu oceniać.
Natomiast 34....
też mi się nie za bardzo podoba
Kolorki nie za ciekawe, praca za pusta, tło takie sobie napis też leży.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.