24. Ciekawsza, bo inniejsza, takich jak druga jest więcej na pewno ;> (tutek kubusia ) Dobrze dobrałeś kolory i podoba mi się ta niewyraźna sylwetka postaci, Same elementy oddają klimat i można długo na nią patrzeć. Druga jest dobra, nie będę wiele zarzucał. Światła mi brakuje, a mi rzadko brakuje światła, rzadziej niż na przykład takiemu PwQt.
Wychodzę z założenia, że nie wszędzie jest potrzebne. Ale tutaj by się przydały jakieś oryginalne promienie, chociażby z supernovej co jest rzadkością.
24 sygnaturka bardzo mi sie podoba, kolory bardzo do siebie pasują... nawet ta pustka mi nie przeszkadza napis dobrze dobrany (co jest rzadkością!)
pozdRo
26. nie podoba mi sie nie moj gust, przesadzona ciemnosc jak dla mnie, aczkolwiek piersza z 25 bo sa az dwie, jest niepowiem, dobra. Troche zbyt ciemna na srodku ale ujdzie w tlumie. Napis wyszedl Ci genialnie. Oby tak dalej. 24 te ciekawa praca, moze troche lysa i ten render z boku tez na latwizne poszedles. Staraj sie centralnie je umieszczac, ew. wypelniac tlo czyms milym dla oka. Pozdrawiam
Co do tej ostatniej sygnatury, to jest nawet niezła, wykonana w takich miłych dla oka kolorach, nie podoba mi się w niej jednak za bardzo napis, te dwa paski po prawej strony i Clipping Maski też trochę nie za bardzo pasują. Jednak mimo tego sygnatura jest nawet niezła.
Ostatnia sygnatura jest taka sobie, brushe w tle nie za bardzo mi się podobają z prawej strony rendera to pofalowanie nie za ładnie się prezentuje. Z lewej strony trochę pusto, kolorystycznie jest nawet w miarę, napis słaby, nie za bardzo mi się podoba. Mimo tego sygnatura nawet niezła. Czytaj tutoriale pracuj i ćwicz.
Masz swój styl i bardzo oryginalne sygnatury... Najbardziej spodobała mi się sygnatura
nr 24 mimo pustego tła z lewej strony jest bardzo dobra wg. mnie... i zasługuje na ocenę 8,5/10
22. - 7,5/10
23. - 4/10 - Brzydkie pędzle, małe rozmiary i nieładne kolory...
25v1. - 5/10 - Może być
25v2. - 8/10 - Też mi się bardzo podoba
26. - 5,5/10
27. - 4,5/10
28. - 5,5/10
29. - 6/10 - Prawa strona zdecydowanie lepsza...
30. - 5,5/10 -
30 - W sumie słabo - tutaj zarzut i do oświetlenia, którego brakuje i do dynamiki, wszystko strasznie ospałe. Może zrób coś niekonwencjonalnego,
na razie jest to takie przewidywalne. Popracuj właściwie nad każdym elementem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.