Nawalone tego w cholere, trochę sie to tak nie klei do tej pani ale ładne nawet, kolorki spoko, brak mi tylko ramki i napisu bo tu by napis pasował jakiś, to nie jest rozmiar sygny i to mi nie odpowiada bo takich nie lubie ogólnie to nice nice
nie wiem kto wprowadził, że na sygnaturkach trzeba się podpisywać i dawać ramki. Sygnaturka to jedynie przedstawiony graficznie obraz w małym formacie. Tyle ode mnie, dziękuję za komentarz.
No no Nowy ładnie dajesz Przyciąga bo lubię foto manipulację.
Widzę że nie starasz się jak wielu innych tagerów utrzymywanie standardowego rozmiaru tylko wychodzisz poza niego . Pierwsze co urzeka w pracy to kolory - jest mnóstwo żywych kolorów, przez co sygnatura jest ciekawa, jednak jest zdecydowanie za dużo jaskrawych i nasyconych kolorków, mimo wszystko lubię takie kolory. Koniec słodzenia
Bardzo zgrabnie dobrałeś elementy jednak są kiepsko powycinane. Przypatrz się na te kwiaty na głowie owej pani - są bardzo kiepsko wycięte przez co widać czarne tło ze stocka pewnie - wygląda to jakby te kwiatki lewitowały obok jej głowy. Po drugie - tych elementów jest zdecydowanie za dużo, nie wiadomo na co popatrzeć i na czym się skupić, nie można ich wszystkich wychwycić. Z prawej jest za dużo, a z lewej dałeś znowu ubogo bo tylko parę elementów. Wniosek taki - wycinaj dokładnie elementy ze stocków które wykorzystujesz do tworzenia pracy, nie przesadzaj z umieszczaniem ogromnej ilości elementów, nie przesadzaj z jaskrawymi kolorami bo mi oczy wariują
nie wiem kto wprowadził, że na sygnaturkach trzeba się podpisywać i dawać ramki. Sygnaturka to jedynie przedstawiony graficznie obraz w małym formacie. Tyle ode mnie, dziękuję za komentarz.
Zgadzam się tutaj napis by nawet nie pasował
Co do pracy, jest przepchana, ale wygląda ładnie. Miło się na nią patrzy, a kolory to już magia jest ich mnóstwo, które ładnie się prezentują
Tylko z lewym górnym rogiem coś bym zrobił
Nawalone tego w cholere, trochę sie to tak nie klei do tej pani ale ładne nawet
No dokładnie jestem tego samego zdania, trochę za dużo nawaliłeś tego na tą panią. Po za tym jest super, fajne kolory, dobrze się komponują z tymi bajerami obok tej laski.
Tak jak inni już powiedzieli jest zbyt dużo i jaskrawo po tej prawej stronie. Dziwnie to trochę wygląda. Trudno to nawet opisać Ale jest nawet spoko -.^
Czepiacie się wszyscy ze duzo tego dal jak by dal za malo to by tak fajnie wszystko nie wyglądało mi tam osobiście sie praca podoba, ale mogłes mimo wszystko dac cos po lewej bo busto tam, napis by tu raczej nie pasował ale jakas rameczka by sie nadała.
PzDr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.