MasterTAG, naprawdę jesteś Master ;O Takich dobrych tagów dawno nie widziałem. Chłopie, ty już nie musisz się bardziej przykładać bo robisz jedne z najlepszych prac jakie widziałem. Wiadomo, że masz dobry program. Ale też trzeba z niego umieć dobrze korzystać. Mógłbyś zrobić później tutka na ten efekt? Czy robiłeś z jakiegoś innego tutoriala? Pozdro
@PeWuKuT
Lizus odrazu ;d Ja gościa nawet nie znam a to że robi jedne z lepszych prac jakie widziałem to nie moja wina Wiesz od ministranta do księdza nie taka strasznie daleka droga więc może się załapiesz
Haaa... Jak on jest pr0 to ja ksiądz, lipny napis który trzeba wywalić szybko! C4d jakoś tak nawalone... Rozmiary ofc zwalone - nie jest to piłkarz... Lipne c4d udające światło(którego brak), niektóre miejsca za ciemne.
Midi napisał/a:
Chłopie, ty już nie musisz się bardziej przykładać bo robisz jedne z najlepszych prac na całym forum.
zgadzam sie z pewukut jak on jest master to chyba flamaster nawalone nie wiadomo co slabe kolory i swiatlo od 1 do 10 dalje 2 za rozmiar sygny pozdro master
Super pracka, tylko jedyna rzecz to ktorej sie przyczepie to ramka , ktora nie jest tam potrzebna. Kolory dobrane super, render fajnie wtopiony, napis miodzio, swiatla tez super, 9/10
Ostatnia praca bardzo ładna, podoba mi się, ładna kolorystyka, Clipping Maski też mi się podobają są ładnie rozmieszczone, pasują do sygnatury. Jedynie, jak dla mnie, to światełka są troszkę za mocne.
Bardzo ładne, dobrze prezentujące się tło.
Napis również mi się podoba, nie lubię dużych napisów, tylko właśnie lubię takie jak w tej pracy, mały font,
dobrze umieszczony i kolorystycznie napis też się ładnie prezentuje. Ogólnie sygnatura bardzo ładna.
MasterTAG - ostatnia praca naprawde fajna ramka, ramka - zwykła troszke badziewna ramka - jak byś zmniejszył opaciti i dał na soft light to by było naprawde świetnie ale najlepiej by było jak by jej nie było (xD) Ale ogólnie rzecz biorąc kolory świetne, światło też dobre, 8,5/10
Nie wiem czy kozystałeś z tutka Timeshifta z tego forum jednakże efekt jest znakomity
Ogólnie tag przyzwoity, kolorki są nim świetne jak dla mnie
Tak jak napisał Jurgen, spoko CM'ki.
Ładny efekt zrobiłeś dając, te rozmycie w tyle, spoko to wygląda. Napis spoko pasuje tu elegancko.
Te C4D z prawej zamiast tak skracać mogłeś wziąć brusha dać dużego scateringa i odstępy no i pobrushować na tym C4D a później dać CM, sądzę że lepiej by było
Tak o to spoko podoba mi się PZDR
Program: GIMP 2.4 Posty: 16 Dołączył: 22 Mar 2008 Wiek: 16 Skąd: Lublin Nr Użytkownika: 2531
GFXPoints: 20
Wysłany: 2008-09-21, 15:44
Tak, twoja najnowsza jest świetna. Ładna kolorystyka, efekty pasują. Masz tu tylko dwa babole
- napis - mogłeś ograniczyć do tego Timeshift (lub MasterTag) i tego tła (napisu TAG).
- Ramka, jest paskudna i nie pasuje do tej sygny.
Hmm... wiec gdyby nie to ze straszny balagan w tle jest - to byloby naprawde niezle
kolorki sa ciekawe, renderek tez niezly, choc brakuje mi na nim wiekszej ostrosci
popracuj koniecznie nad glebia
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
MasterTAG, ta jest zdecudowanie słaba, Twoje przedostatnia była super ;] (ta z timeshiftem).
Strasznie brudnie wygląda to tło ;/ ten smuż to naprwadę leży i kwiczy
Napis również ssie.
Tym razem pracka Ci zdecydowanie nie wyszła.
Stać Cię na więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.