Master kolejne foto manipulacje i ponownie widzę błąd - niedokładnie wycinane elementy, albo po prostu tak miało być, a ja tego nie rozumiem Jednak dziwnie wyglądają z tłem oryginalnym ;] Ogólnie jak na sygnatury to strasznie w nich pusto, nie ma jakichś ciekawych elementów - te prace bardziej podchodzą pod same fotomontaże , a nie pod sygnatury. Staraj się zapełniać jakoś tła by nie było puste, możesz dodawać jakieś zdjęcia, teksturki które będą pasowały do klimatu.
co do pierwszej pracy, to szkoda tylko, że ta pani także w naturalnych swych kolorach nie jest no i jak tam mówił bodajże Widmo, prawa górny róg taki troszke nie tegest, a "cicho i pusto" (jak to sam ująłeś) jest po lewej
w drugiej troszkę ta czerń w pobliżu skrzydeł jakoś mi nie pasuje. Render jakby troszkę za bardzo wyróżnia się od reszty. Mimo to pracka dość ładna ;P
PS. przepraszam, że tak powierzchownie oceniłem, ale mało czasu mam ;>
pozdro
tak, tak .. to praca... wiem, że pewnie Wam się nie spodoba wireframe, ale ja kocham je pokazywac na pracach
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zobaczę tu pod wieczór dużo komentarzy, oraz uwag dotyczących moich prac
MasterTAG, uh ... chwała, że nareszcie przyszedł ktoś bardziej zaawansowany ...
3. - ładniusie, ale walnąłbym coś w tle jeszcze gdyż pustawo. Nie piszę, że masz nawalic 70 000 brushy, no ale jakoś urozmiacic by się nie dało ? ramka pasuje, ładnie stockiem poszalałeś, napis pasuje ... All good.
Ucięło Ci chyba "A" z wyrazu "AERODYNAMIC" i teraz to dziwnie wygląda.
Niepotrzebny też wydaje mi się też podpis"MasterTag".
Poza tym lubię takie stonowane kolory Ciekaw jestem cóż za niebieskie elementy na tym materiale. Nawet nie wiem za bardzo co mogę tu więcej powiedzieć, no może ten wireframe odrobinkę dziwnie wygląda
Tatsu, dzięki ee tam jaki zaawansowany samborek_pk, ERODYNAMIC = EROTIC DYNAMIC nic więc nie zabraKŁO Xd
"niebieski materiał" czyt. warstwa, to część stocku z 2 pracy
a WF miał nadać pracy puszystość
ostatnia pracka nie podoba mi sie zbytnio. wyglada jakbys zapisal w .jpg, napis odstaje i nie jest zbyt efektowny. widac ze probowales dopasowac wireframe do ubrania(?) ale ci nie wyszlo ;p tlo cienkie, 1 kolor
mogles dac mocniejszy sharpen +jakas texturka na tlo btw...
Nawet fajnie sie praca prezentuje spoko wszystko wkomponowales i nawet ci to wyszlo, ale ten napis to moim zdaniem niepotrzebnie zakryles te nieudane smudge nawet przejdzie.
PzDr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.