To jest raczej syga ale ... kolorystyka odpada - za ciemno nie mozna w niczym się połapać, zbyt rozmyte krawędzie, ramka nie pasuje do całości, zła czcionka użyta w sygnaturze a jego twarz ... dałbym brightness i np. koloru niebieskiego .. lepiej by wyglądało
Za duże. Ramka i napis nie pasują. Kolory ble. Wiem z jakiego to tuta (chyba) . Jak robisz sygny, to nie korzystaj z zagranicznych, bo tam robią n00bowe
podoba mi się to swiatło za nim/ z boku niego. wogóle to stock mi się podoba, a samo wykonanie to już troszkę gorzej... jakiś taki chaos przez to dziwne rozmycie. Pierwsze wrażenie było tak nawet na 8/10 , ale jak sie przyglądam dłużej i patrzę na wykonanie to spada do max 6,5/10 no i za duża jest ;p
//pisz z polskimi znakami, nie lubię poprawiać każdego twojego posta - b14szak
Ostatnio zmieniony przez b14szak 2007-10-24, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
ramka nawet fajnie kontrastuje napis pasuje do reszty, nie wyróżnia się zbytnoo, czyli ok, Lewa strona, mogła by być w ciemniejszym odcieniu, C4D czy cokolwiek to jest fajnie wyszło, światło mogło by bardziej pasać, z tego czegoś pod napisem niż z rogu... ogólnie to nawet fajny sig jak na "Łebdizajnera", choć wolę layouty w Twym wydaniu
KwusheR, Widziałem tą Twoją ostatnią prackę w Twojej galerii na DA No ale do sedna....
- Trochę pustawa ta sygna ;/
- Napis jest do bani ;P Napis powinien być bardziej klimatyczny i pasujący do sygny
- Ramka daje po oczach
- Ten Neg space po lewej mi się nie podoba ;/ IMO pojawia się on na pracy tak od razu zamiast stopniowo [przynajmniej trochę] No i mam wrażenie że tam jest czarny prostokąt wrzucony...
- Takie małe czerwone w prawym górnym rogu "rzuca się w oczy " A na serio to źle to wygląda... Małe ale jednak
+ Bardzo mi się klimat pracki podoba ;]
+ To c4d ładnie wyszło Ale mogłoby być tego więcej
+ Ładna kolorystyka
Ocena wysoka bo klimat mi się podoba 7/10
O stary... te czerwone kropki czy cos az gryza w oczy Chyba sie naspawales przed zrobieniem tej pracy
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.