Dzięki wszystkim za tak pozytywne oceny samborek_pk, nie tło sam robiłem stock to masz pokazany jaki został tylko uzyty a WP .. hmm ... nie, nie lubię tego
Kulpek, w dzisiejszych czasa trudno spotkać taką sygnaturkę . Dosyć oryginalna praca, ładne kolorki światełka ciekawe napis fajny,tylko ramka taka oo. Praca naprawdę mi się podoba, oby tak dalej .
Program: Photoshop CS2 Posty: 497 Dołączył: 27 Mar 2008 Wiek: 16 Skąd: From The Spirit World GFXPoints: 647 Piwa:17/3
Wysłany: 2008-07-14, 23:21
Takiej pracy to ja dawno nie widzialem jest orginalna a to mi sie podoba wszystko w niej w sumie jest ok noo prawie ramka mi sie niepodoba jakos mi niepodchodzi.
PzDr
hate, no release from hate, psychological
hate, can you tolerate hate
Ostatnia sygna bardzo ładnie się prezentuje. Fajne, proste tło, jedyne co mi nie pasuje to ten napis w rogu. Po za tym jest bardzo dobrze. Prosta i ładna praca. Pozdrawiam
Fajne, tylko wszystkie trochę długie. (Rób jak uważasz, ale ja sądzę, że powinny być krótsze.) Kolory : Spoko (Tam gdzie ciemnie jest ciemno a gdzie jasno to jasno.) Tylko ta 12 sygna Ludzie :DxD Nie no spoko całkiem przyjemna...
12. Z ostatnich ta się wybija. Świetne połączenie
ze stockiem(?) jak mniemam. Jedyne na co
zwróciłbym uwagę to te lekko poszarpane krawędzie
w koło postaci - czy są one na prawdę
tam potrzebne (przynajmniej tak mocne)?:P
Fajna,prosta i tematyczna, to mi się podoba!
Program: PhotoShop CS3 Posty: 121 Dołączył: 02 Mar 2008 Wiek: 23 Skąd: Kraków GFXPoints: 70 Piwa:2/2
Wysłany: 2008-08-03, 17:22
o, coś innego. I znowu trafionego.
Zepsuj coś solidnie w końcu ;q
Generalnie podoba mi się to to.
Fajna czerwień pojawia się w tle całej pracy,
aż się prosi, by było jej ciut więcej
(właśnie tam po lewej, dla urozmaicenia).
Sama krawędź nie wydaje mi się przeszkadzać,
jest miłym kontrastem dla sprite)
Trochę więcej czasu i wierz mi - to widać. Nieco bym podkreślił render, bowiem na pierwszy rzut oka trudno stwierdzić co to. Napisu się nie czepie, w dobrym miejscu i się komponuje; kolorystyka żywa, co pasuje tej pracy, podkreśla dynamikę... ale światła nie dają mi spokoju - przynajmniej z jednym bym jeszcze posiedział. Kompozycja zła nie jest, ale myślę, że przycięcie od góry dobrze by zrobiło.
Czuje wygładzanie, topazowanie lub podobne babranie...doszło do przesady w tym względzie ;q Podobnie nie za fajny jest ten pentool, nie ma on charakterystycznego dla siebie stylu. Światło ma miły, ciepły kolor - jednak świeci z deka nie tam gdzie powinno, chciałbym coś od góry zobaczyć, co by ze światłocieniem na postaci się pokryło. Ponadto, głębie bym podkreślił. Co prawda czuć ją w kolorach, ale te wygłaskanie działa na niekorzyść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.