Pracka by była bardzo fajna gdyby nie to coś zblurowane po lewej stronie Napis troszeczkę mało widoczny ale jeszcze ujdzie. Ramka według mnie powinna być trochę cieńsza Pozdrawiam
Kulpek, Ogólnie jest nawet nawet fajnie klimatycznie Ci to wychodzi. Właśnie mógłby ktoś podrzucić stocka/render z tej przedostatniej pracy? :> w sumie parce są całkiem całkiem musisz jeszcze trochę poćwiczyć ale jesteś na dobrej drodze
żajefajnie to ci wyszło , chociaż napis taki niemrawy, ale ogólnie to prawie wygląda jak normalne zdjęcie poza brakiem kolorków, napisem niefajnym to pracka jest Cool
PS. Zainspirowana jest może Władcą Pierścieni, albo inna twórczością Tolkiena ? Bo tak mi się napisy kojarzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.