Tak spoko ten smuż Ci wyszedł v2 lepsza kolorki fajniejsze.
Gdzie nie gdzie jakoś mi nie wygląda ten smuż ale jest ok. Przy postaci on pasi i jest ładny ale np z lewej strony jakoś mi nie podchodzi i z prawej tak tu i tam lipnie kolorki na siebie nachodzą.
No podoba mi się
PZDR
Co do ostatniej pracy nawet fajnie wygląda render dobrze komponuje sie z tłem oraz dobrze dobrany kolor pracy napis ci nie wyszedł strasznie mało widoczny lewa część taga dobrze wygląda ale o prawej stronie tego nie moge powiedzieć wygląda to jak jakiś mur jest zbyt ciemny i nachodzi na render widać że to taki prostokąt jest wklejony popraw to praca prosta i to masz na plus twoją prace ocenił bym na 7,5 na 10
pewukut, ocenię pracę Panu "żalowemu"
Z początku powiem tak, przejrzałem sobie całą galerię, tak tak całe 26 stron Twojej twórczości oraz opinii jak i rad innych i wiesz co? nie jest dobrze, powiem albo inaczej - ujmę to tak...Z początku jak każdy - prace Twoje cechował polot, świeżość, magia nieograniczoną twórczością, młoda wyobraźnia...Z czasem Twoje pracy nabierały smaku i owszem zgodzę się, że w połowie swojej Twórczości (nie wiem czy to wszystko), którą zaprezentowałeś tu na forum, w tym temacie było bardzo dobrze. Prace miały charakter, nawet czasem nie miałbym się do czego przyczepić...Nie wiem natomiast co się stało bo coś koło pracy 36/37 .... zacząłeś się łamać. Nie wiem czym to zostało spowodowane. Do prac wprowadzałeś elementy fotomanipulacji, ok, myślałem, że jakaś nowa technika się zapowiada a tu co? 38 - praca przesadnie brzydko nawalona c4d i światłem w różnej postaci. Teraz od tych właśnie prac nie wiem, śmiem twierdzić, że próbujesz jakiegoś nowego - pseudo wyrafinowanego stylu co mi niestety nie podchodzi. Cechować go będzie minimalizm oraz chaotyczny układ elementów...
Ale dosyć tego co ja myślę o przeszłych pracach, aby nie przedłużać ocenię Ci ostatnią pracę ukazaną jak na razie tu, w Twojej galerii czyli work NUMER 60 (ładna liczba ).
pewukut napisał/a:
Render tutaj trochę płaski nie wtopiony tło ciekawe, ale dalej nudne i napis trochę nie pasuje, brak mu wybicia się, jakiejś czytelności. Bo powiedz mi, po co daje się napisy, jeżeli nie można ich za "chiny ludowe" odczytać? Ma to sens? Chyba nie ...Kontrast pracy mi nie odpowiada, jakoś za mocno go przedstawiłeś, ja wiem, że render miał zostać ukazany jako coś odrębnego, bo nie będzie jednolite ze światłem, no ale ludzie ... nie tylko staramy się pokazać co najlepsze w/na renderze ale także to co za nim jest, a klimat jaki nadałeś pracy jakoś mi nie odpowiada tutaj wygląda mi to na .. hmm ... o ujmę to tak, że elementy, poszczególne elementy pracy pasują do siebie jak ... didaskalia do utworu gatunku lirycznego (jeżeli ktoś jest słaby z polskiego, powiem inaczej - nic do siebie nie pasuje, bo tło jest zupełnie oderwane wg mnie od reszty pracy). Zmień styl i wiesz co ... wg mnie nie powinieneś bawić się sam bo tutoriali na tego typu prace co Ty robisz nie widziałem, tylko (to nie wstyd! sam często tak robię) przejdź na chwilkę do tutoriali i zobacz jakiś oldschool czy może poznaj jakąś najnowszą, niedawno odkrytą technikę i jakoś postaraj się ją wdrążyć w swoje przyszłe prace. No ... zaskocz mnie przy następnej pracy
61. No nie podoba mi się , napis ujdzie w tłoku, ale i tak jest nieładny , c4d, ten styl nie pasuje do ciebie pwqtek , słabiutko jak na ciebie
62. Ta praca ma klimacik, chociaż napis nieładny, jakieś chinese znaczki rulezz , świetliki jakoś działają że praca mi się podoba, a zapodaj stocka to się okaże co bazgrałeś tam
Panda słaba pobawiłeś się światłem, dodałeś napis i jakiegoś lekkiego C4deka, nie ma pracy w tym dużej przynajmniej ja nie widzę, chyba że to fotomoto tak według mnie to mi nie wygląda na twój real style
Tak samo tu walnąłeś świetliki i oświetlonko zrobiłeś które jest ładne ale pracy tutaj mało swojej znów, klimatyczna taka ale to i w klimatach się dodaje coś ładnego a tu pustka konkretna, chyba nie stawiałeś na te świetliki
pewukut, mi się nie podoba ta praca
Chciałbym zobaczyć stock, bo nie wiem jakich zmian zrobiłeś, bo ja widze tylko te kółeczko napis i b&w, i według mnie te kółczeko i napis nie komponuje się z tym stockiem, jakoś sotatnio Ci pracki nie wychodzą, czyżby kryzys? Mam nadzieję że szybko minie
Pozdro
no jak mozna nie walic ze jest malo zrobione skoro jest malo zrobione dales tylko lade swiatlo na tym gosciu, no i jak dla mnie ladnie poprawiles quality spoko, ale brak mi w tym tagu tego czegos, w tego typu pracach raczej jakis napis jest konieczny,jak dla mnie taka ponad srednia ta praca
Z przykrością stwierdzam ze mimo tych 22 warstw praca moim zdaniem jest słaba niczym specjalnym nie zachwyca brak jej polotu i finezji, jakiegoś napisu, jedno jest pewne stac cię na wiele, wiele więcej i jak na ciebie ta praca to jakaś pomyłka mam nadzieję ze kolejne będą miały "To Coś"
PzDr