No to rzeczywiście się wysiliłeś. Nie podoba mi się ta pracka.
Uwagi:
- Już lepiej jakbyś pozostawił GM w spokoju, bo po zmianie to gorzej wygąda
- zero efektów chociaż z drugiej strony na to patrzeć nie miałbyś gdzie je upchać
- jakoś mnie nie przekonują napisy w ramce
- Już lepiej jakbyś pozostawił GM w spokoju, bo po zmianie to gorzej wygąda
- zero efektów chociaż z drugiej strony na to patrzeć nie miałbyś gdzie je upchać
- jakoś mnie nie przekonują napisy w ramce
Praca miała być prosta, a ładna
JA chciałem uzyskać taki efekt, tzn. lekkiego odwrócenia kolorów.
PwQt, dostyc słabo rozumiem prostote w pracach ale bez przesady:) tak jak nie mozna za duzo ładowac w prace efektów tak proaca nie moze byc prosta do bólu
nie podoba mi sie
pozdrawiam:*
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
PwQt, hmm .. styl to widzę masz podobny ostatnio do Groove w sygnaturkach niedługo i przyjdzie nam oglądać Twoje sygnaturki z piłkarzami w tle
nie widać nic ,nie podoba mi sie i zły napis
5/10
Nie znam się na sygnaturach ale jak dla mnie ... troszkę nie wyszło. Nawet nie znam granic "pola do popisu" ale wydaje mi się, że render jest za mało widoczny.
PwQt, ach te wakacje, co?
gowny lewy rog.. zdecydowanie za duzy kontrast... napis mogles umiescic gdzie indziej.. pracka z fajnym klimatem... ogolem podoba mi się,
Ocenka: 7/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum