witaj kevin pracka raczej słaba ale nie zniechęcaj sie co to konkretów to ...tło w miare postac nie ma nic związanego z tłem i jest za bardzo rozmyta
przydał by sie tez jakis napis i przyciemnione boki
GO TO TUTORIALS
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
złączyłęm twoje dwa posty nie możesz pisać jednego posta po drugim chyba ze upłynie 24h następne takie wykroczenie będzie karane WARNem pierwszego stopnia:)
LoD
Ostatnio zmieniony przez LoD-1337art 2008-03-24, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Na pierwszy raz ok. Tylko w pracy, która poprawiłeś wszystko popsułeś. Przyciemnione boki to nie gruba ramka tylko.. patrz na sygnaturke w podpisie LoD-1337art. Napis mogłeś dać w jaśniejszym miejscu (niżej), bez outer glow i zmiejszonym opacity.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.