1. lipna,za ciemno nic tam nie widać
2. rendeer tło lpine, mało efektów
3. ni chyba najlepsza a;e tło do bani render wogóle nie pasuje napis tez do bani
4. w ogle mi sie nie podoba napackane, i ta ,,ekskluzywna'' ramka nie podoba mi sie
Musisz się jeszcze trochę pouczyć, bo brushe to nie wszystko (praca nr 4). Poćwicz nad tłem, pododawaj c4d, pokombinuj z filtrami. Życzę powodzenia i wytrwałości w dalszych pracach.
Hm, takie słabe te prace, nijakie, nie ma klimatu ani nic. Poza tym, nie spamuj, nie dawaj nowych postów z nowymi pracami tylko edytuj... zapraszam do mnie.
Prace nie mają głębi, 8 coś tam jeszcze pokazuje, ale w 7 render nie wtopiony, napaćkane i kolory brzydkie, w następnej pracy nadałeś jej klimacik, chiociaż jakoś bardziej postarałbym się wtopić render poczytaj tuty PZDR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.