Widac ze to twoje początki, praca słaba, postac niewtopiona w tło, te świetliki brzydkie te c4d nieciekawe tak bez pomysłu poustawiane, musisz się wiele nauczyc radzę poczytac kilka tutków by dowiedziec sie jak wtopic rander, zrobic ciekawe tło i światło nie wiem jak tam z napisem u ciebie wiec nie mówie że musisz sie nauczyc robic dobry, a z czasem bedzie lepiej.
PzDr
ISO, nieźle zaczynasz. Kolory w tle lekko 'przejaskrawione' ale jakoś tam pasują do rendera - a to ważne . Napaćkane c4d, świetlików - mogłeś to czymś innym zastąpić. Słabe wtopienie rendera - nie może on wyglądać, jak byś go na końcu samym wkleił. Dodaj jakiś napis, światło własne zrób, jakieś clipping maski - to powinno upiększyć Twoje prace .
Praca nawet niezła jak na początki w dziedzinie grafiki, z lewej strony nawrzucane C4D, nie za ładnie to wygląda świetliki też za dobrze się nie prezentują. Staraj się robić ciekawsze tło wzbogacając je o smuż i ładne pasujące C4D, mogłeś też lekko posmużyć krawędzie rendera. Wtapiaj render. I popracuj też nad dodawaniem światła. Nie jest tak źle, poczytaj tutoriale można się z nich wiele nauczyć.
Niezbyt ładnie postać wstawiłeś, no i w tle są same pędzle, właściwie zero oryginalności. W tle powinno być trochę tego, trochę tamtego, z jakimś ładnym połączeniem, a nie tylko to samo od lewej do prawej. Poczytaj tutoriale lepiej. bo słabo.
ISO Widać znaczną poprawę
Wracając do twojej pracy to widzę, że bawiłeś się smużem i nawet ujdzie Te Coś bodajże c4d po prawej jest zbędne. Render jako tako poprzez smuż wtopiony. No i napis do bani. Rób napisy z cm = clipping maski i najprostszymi czcionkami
Ostatnia sygnatura już lepsza niż poprzednia, jednak nie podobają mi się w niej te C4D, które nie za bardzo pasują tam z prawej strony rendera.
Z lewej strony rendera natomiast nie podoba mi się ta niebieska plama.
Napis też jest nie za ładny. Popracuj nad tłem i napisami, staraj się robić ciekawsze tło dodając np. pasujące C4D, lub ładnie wyglądające CM.
Ramka jest nie najlepsza, nie za bardzo mi się podoba, jeżeli już ją dodajesz to rób ją czarną albo białą z Kryciem (Opacity) zawsze na Normal, możesz zrobić ją na przykład panoramiczną.
Ogólnie sygnatura lepsza niż poprzednia. Poczytaj tutoriale.
Bardzo ładna, gratuluję.
Zastanawiam się jednak, czy praca nie byłaby lepsza, gdyby postać na niej była kolorowa, a tło czarno - białe...
Tło jest ładne, jednak czegoś mi tam brakuje... Sama nie wiem czego.
Ładnie wtopiony render, tylko jest taa dziura nie wtopiona po lewej stronie na szyi. Tło wydaje mi się być jakieś takie zbyt jednolite, szczególnie po prawej stronie u góry, trochę nudne napis za duży.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.