1. ta jak dla mnie jest najlepsza

ze względu na kolor i wykonanie ok do rzeczy :praca bardzo ładna podobają mi się kolory

jakie są w tej sygnie co dalej tło bardzo ładne widzę w tym dużo sharpenu

ale jest fajne

ok co dalej napis napis taki sobie ani brzydki ani taki zajeb........ .Ok teraz render ładnie wtopiony w tło . Ogólnie praca na plus jak już mówiłem podobają mi się te kolory

ok teraz następna
2. Co do drugiej mam takie duże ale zbyt jasna oślepia aż za fest co mi nie pasuję strasznie dużo roboty przy niej nie widzę praca na 20 minut tak sądzę.Napis hmmm napis jak w poprzedniej nie zachwyca ani nie czaruje.Ogólnie praca mi się nie podoba zbyt jasna render taki sobie nie postarałeś się i teraz następna.
3.Tu mam małe ale.Czemu taka mała jest ta sygna wogóle trochę dziwna jak taka mała ok napis totalna klapa mogłeś się postarać z napisem to chyba twoja z pierwszych prac coś tak myślę ale nie czepiam się tego ok co do ogólnej oceny na pierwszy rzut oka fajna ale mała i napis psuję to wszystko to tyle next bite.
4. No to jedziemy ta praca mi się podoba fajne żywe kolory są w tej sygnie.Ramka ramka dużo nie robi ale tu trochę za wielka

ok ogólne to tak przyjazna dla oczu wogóle praca ma u mnie plusa . Nie ma co dużo pisać bo podobnym sposobem robiona co 1
5.Staleker hmmm co tu napisać jedno mi się w tej sygnie nie podoba napis znów co cie tak napadło żeby zrobić czarny napis on wogóle nie pasuje do sygny. Ok sygna ogólnie fajnie wygląda znów ten sam styl co 1 i 4

ale co tam coś idzie napisać kolory takie sobie no praca średnia z tych wszystkich.
6.Człowieku chcesz mnie oślepić

ta sygna jest za jasna wogóle nic nie widać z niej co tam jest najgorsza chyba sygna z tych wszystkich napis no średni ok no co tu dużo pisać słaba praca i tyle .
Co do 7,8,9,10 Bardzo ładne wykonanie

podziwiam je

za dużo by było pisania jak bym tak wszystkie z komentował masz świetny styl robienia sygn szczególnie 1,3 helo

te mi się podobają to wszystko na dziś
pozdro lenus