fiflip, nie baw się brushami, nie rób tego, napisów nie rób super wielkich tylko na lajcie proste jakieś, rób tła pasujące do rendera a nie jakieś nawalone i wogóle się nie klei, prace w formacie PNG zapisuj no i ćwicz, nie czytaj tutów 50 na raz tylko najpierw z 2 i staraj się coś zrobić konkretnego
Jest poprawa, ale nie znaczna. Zdecydowanie za jasna jest ta sygna, w ciemniejszych odcieniach chyba lepiej by wyglądała. To puste pole w prawym dolnym rogu nie za dobrze wygląda. Po za tym ramka na dole nie dociągnięta. Pracuj, pracuj!
Coraz lepiej ci idzie jak widac tut pomogł, ale to nie znaczy ze jest to jakas super pracka jak juz napisał Groove, te puste pole źle wyglada no i co się stało z ramką na dole ja się pytam ? Czytaj kolejne tutki a bedzie lepiej.
PzDr
Ostatnio zmieniony przez Widmo 2008-07-06, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
fiflip, podobają mi się efekty kolo rendera napis za duży światło trochę za mocne i za duży kontrast dla mnie ale pracka przyjemna;d staraj się robić dalej .. z innych tutków, np. stuai ma niezłe dla początkujących.
witam.
zdecydowanie 12. jest lepsza od 13, z uwagi na to, że w 12 jest większe pole zapełnione, jest mniej pustego tła.
13. jest strasznie pusta, tylko piramida i tło składające sie z C4D.
staraj się zapełniać tła i kolorystycznie dobierać tło i render, tak jak w 12., wtapiać render w tło za pomocą smudge tool'a lub gumki.
kożystaj z tutków, nie rób sygn sam tylko na razie rób z tutów, to xzawsze pomaga.
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.