24.
Praca słaba, napis kicha total, ramka no coż moge powiedziec nie lubie ramek wiec nie powiem ze mi się tu podoba te świetliki za duże moim zdaniem i nieładne pen tool słaby bardzo musisz jeszcze sie wiele nauczyc, to cos w tle brzydkie i ten promien swiatla po lewej nie pasuje.
PzDr
Pierwsze moje spostrzeżenie to ten okropny napis, który się najbardziej rzuca w oczy....
lewa strona dla mnie za pusta
pen tool nie wyszedł CI za bardzo a szczególnie ten główny na gitarce jakiś taki za gruby i nie wyraźny.
tych świetlików też za dużo nawaliłeś tak jeden na drugim
te nuty także nie najlepsze - nie wyraźne
światło na dole jakieś takie za mocne
tak jak napisał Kl4wN, ramka nie potrzebna
podsumowując ta praca nie wyszła Ci, i śmie twierdzić że z poprzedniej strony mi się bardziej podobały
pozdrawiam chaz
Kazi, czyli nie dla mnie i bogu dzięki
A mowię tak ponieważ praca jest słaba
Tło to jakaś kicha, a te paski które tam są fatalnie wyglądają
te brzydkie rozmazanie godła jako kibicowi mi nie przeszkadza, lecz patrząc ze strony graficznej i estetycznej brzydko to wygląda
napis jakąś lipną czcionką, a o tym odbiciu to już nie wspomnę
to samo mogę powiedziec o ramce, nie żebym nie lubił ale nie pasuje tutaj
dlatego z przykrościa stwierdzam że praca stoi na niskim poziomie
mam jednak nadzieję że kolejna będzie lepsza od tej i tego właśnie Ci życzę
a może również nie zaszkodzi poczytac tutków
to na pewno jeszcze nikomu nie zaszkodziło
PzDr
piwko + 6 GFX//dan - akcja Oceniaj Kreatywnie!
render słabo wtopiony jakby nie patrzeć nie pasuje mi do tego tła, prawy bok strasznie odstaje.....
świetliki jak na moje oko słabe... za duże, za bardzo są rozświetlone i chyba za gęsto rozmieszczone
światło także jest takie sobie i na dodatek w złym miejscu umiejscowione bo nad głową tego ludka...
prawy dolny róg daje różnicę... bo ten różowy to kolorystycznie nie do tej pracy
o ramce to może ja już nie będę wspominał jest zbyteczna
co do drugiej wersji to nie podoba mi się kolorystyka za bardzo monotonna
powiem szczerze ostatnia praca bardzo słaba brak wtopienia postaci (rendera)
światło nie pasuje w ogóle do tła i renderu
co do tła to to średnio ci to wyszło zbrushowałeś tło i zrobiłeś kropki
noi napis słabo wyszedł nie pasuje do tła
ogólnie za galerie 5-10
a za prace tak samo
radził bym popatrzeć na techniki np : psd itd
co do v2.. no słabo niestety.. render nie wtopiony.. świetliki za duże.. kolorystyka taka 'blada'.. światło za duże.. napis tragiczny.. wygląda jak pisany na maszynie.. jeszcze taki biały nijako pasujący do pracy.. 3/10 pozdro
Oj słaba pracka, nie wyszła Ci no ale po kolei
To tak to c4d w tle jest słabe, źle ułożone i niewnoszące nic do pracy
Smuż to jakaś totalna porażka, nie wiem co jest za postacia, ale nie pasuje do reszty
Rander nie jest wtopiony tylko nałożony na tło
Napis cienizna, pomysł był ok, ale jakoś tak dziwacznie wyglada
Reszta tła nie za ciekawa, nudna że tak powiem
Ramka niepasuję, jak wiesz nie lubie ramek
Ogólnie słaba praca, na pewno stac Cię na więcej
Oby koleja była dużo lepsza od tej, i obym przy kolejne zostawil lepszą ocenę
PzDr
piwo + 6 GFX//dan - akcja Oceniaj Kreatywnie!
no rzeczywiście słabo.. słaby smuż, nie pasuje w ogóle do niczego.. c4d w tle źle rozmieszczone.. tło nudne, monotonne, nic się na nim nie dzieje.. render nie wtopiony i nie pasuje kompletnie do reszty sygnatury.. nie zlewa się kolorami.. ramka też nie pasuje zbytnio.. napis chciałeś dobrze, pomysł dobry, ale dobrałeś złą czcionke.. nie rób obrysów, nie wygląda to ciekawie.. czekamy na next tutoriale czytaj:)
Dzieki za komentarze...
Brak mi weny przez ostatni czas...
To chyba to liceum tak meczy...
Moze zrobie sobie malą przerwe z Photoshopem...
Troche odpoczynku moze mi rozjasni i pomysl sie ujawni...
A tym czasem zapraszam na browarka...
Kto lubi? (pytanie retoryczne chyba)
Kazi, no cóż powiem tyle nie podoba mi się ten abstract i dodam tyle że wyszła Ci słaba praca o poprzedniej nie wspomnę...
zacznę od kolorów które według mnie nie wyszły Ci tutaj bo na dobrą sprawę widzę tu kilka odcieni różnych kolorów co według mnie jest zbędne...
wiem z którego c4d tą prace robiłem i powiem że nie wyszło to tak jak powinni szczególnie te boki straciły na swojej barwie wyglądają nie za ciekawo
przydałoby się trochę sharpena praca jest strasznie wyblakła wolałbym ją ujrzeć w nieco ciemniejszych barwach bardziej przyciemnioną..
światło zepsułeś a już to z prawej strony to dobitnie wali po oczach
prawy bok nie wygląda źle
brushe nie potrzebne
napis stoi na bardzo słabym poziomie całkowicie odstaje i jest do wymiany
ramka nie potrzebna