Posty: 13 Dołączył: 23 Maj 2008 Wiek: 19 Skąd: Marki Nr Użytkownika: 3304
GFXPoints: 17
Wysłany: 2008-06-11, 20:10
{Galery] by Qgp
Siemka oto moje prace w ps siedzie dopiero z 4-5 dni wiec jetem noobem ale proszę co i jak zle robie te prace są z waszych tutkow co są na stronę
1
2
3
4
5
Witam, według mnie rendery trochę za słabo wtopione w tło. W 1 sygnie dobrałeś zły brush do smugowania, 2 trochę za ciemna. Popracuj nad ramkami i tekstem. W 1 tekst spoko, ale w pozostałych słabo widoczny, aż oczy bolą od wysiłku. Ale na początek nie jest tragicznie, podobają mi się, bo mają klimat. Ocena 6 na 10. Czytaj więcej tut. Powodzenia !
z tych pierwszych też najbardziej podoba mi sie 3, z tych nowych ta 1 lepsza, największym minusem twoich prac to światło i napisy, oraz mógłbyś zmienić rozmiary pozdro
Ta 1 mi się podoba, tylko ten malutki napis w prawym dolnym rogu, no i troszkę za jasno. W drugiej ( podobnie jak w pierwszej ) mogłeś dołożyć ładniejszy podpis, większy i w innym miejscu. Ocena za sygny bez podpisu 8 na 10.
Pierwsza jest duuuużo gorsza. Brzydko odstaje głowa tej pani. Brzydkie światło i tło lipa. Mi się wogóle nie podoba. Druga mogła by być ciekawa, gdyby ktoś z wyczuciem ją wykończył, bo narazie wydaje się być mocno niewykończona.
Według mnie nie za dobrze wyszło. Ramkę nie potrzebnie dałeś na nakładkę, lepiej by wyglądała biała. Po za tym cała sygnatura za jaskrawa. Napis także nie pasuje. Pracuj, czytaj tutki - będzie lepiej. Pozdrawiam !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.