Właśnie mi oczy wypadły z powodu tego chaosu, napaćkane byle by było niezbyt ładnie to wygląda, 12 była lepsza, na przyszłość wiedz że nie musi być dużo żeby było ładnie
za dużo nawalone tych c4d
napis odstaje i nie pasuje, mogl bys go bardziej wtopic
c4d brzydko wchodzą na postać
popracuj nad napisami, pokombinuj z impactem i clipping maską
pracka 17 to twój best, tylko że mogłeś bardziej wysharpenować i dodać coś pod tym pentoolem
Ocenię ostatnie prace #18. Druga wersja bardziej przypadła mi do gustu, ale mam zastrzeżenia do: C4D powinieneś usunąć z twarzy gumką , napisu mogłeś nie dawać. Ta ręka po prawej stronie wygląda bardzo dziwnie. Mogło by jej tam nie być, albo trzeba było dopasować ją do rendera.
#17 jest fajna... ale z tuta ;p ale fajnie ci to wyszło.... jak ja robiłem to mi gorzej wyszło
#19 też jest cool.... tylko szkoda, że dominuje tutaj 1 kolor...
#20 jak dla mnie cofnąłeś się w rozwoju w tej pracy ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.