ja nie wiem ludzie! co wy macie jakieś chore upodobania! w każdej sygnie musi być ten sam schemat? c4d, smugde ramka?! i to że ktoś zrobił typowo inną prace to już źle?
dla mnie praca bdb jedna z lepszych super klimat i tak trzymać!
jak na ciebie - TAG Mastera to sygna bardzo słaba
Napis ble, tło ble (kolory tła nie pasuja do laski), a najgorszej mi sie nie podobaja te ręczne rysunki ołówkiem
PwQt, śmiem twierdzić, że cofasz się w rozwoju
Praca na prawdę słabiutka. Nie podoba mi To co zrobiłes Pen toolem, a zwłaszcza to na strunach od gitary. To zrozumiałe, że wchodzisz w jakiś nowy styl, ale zanim go zaprezentujesz to go poćwicz. Napis na poziomie niskim...
Cienizna jakich mało jedyne co mi sie tu podoba w jakimś i tak niskim stopniu to napis bo reszta to porażka, a nie jest jeszcze coś co mi sie podoba postac jak możesz podaj linka do tego murzynka z gitarką
PzDr
Praca ładna choc stac cię na więcej, ładne c4d choc jakos bosko to one nie sa ustawione napewno dało by się lepiej troche czarno w tle i to mi się nie podoba, mogłes lekko rozjasnic i dac jakis napis było by wedłog mnie odrazu lepiej.
PzDr
pewukut, fajna praca. Ciekawe wtopienie rendera, kolory c4d tak jakoś pasują do siebie. Tło właśnie wygląda dobrze, ładne przyciemnienie boków, co daje bardzo fajny efekt końcowy . Mogłeś dodać jakiś napis, może to by lepiej wyglądało.
w 52. najbardziej poodobają mi sie kolory, dosyć ładnie wtopioony render chociaż to c4d umieściłbym bardziej na jego środku -lepszy flow. Czarnas pustka po bokach daje sygnie fajny klimat. Kolorki c4d troche za bardzo zróznicowane. A napis to jakiś niewypał, mogłeś zrobić dużo lepszy.
Ostatnia sygnatura jest nawet dobra, ładny panujący klimat, kolorystyka też ładna, po prawej stronie trochę pusto, te białe świetliki trochę mi tutaj nie pasują i C4D z prawej też nie najlepiej wygląda. Ogólnie niezła pracka, nawet mi się podoba.